HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.04.2025 17:40
Ekrem İmamoğlu’ndan iş dünyasına, akademi camiasına, medya ve sanat dünyasına, bürokrasi ve sivil toplum temsilcilerine çağrı!
Ekrem İmamoğlu; Ülkemin İş İnsanlarına, Akademisyenlerine, Medya Mensuplarına, Bürokratlarına, Sanatçılarına, Sivil Toplum Erbabına, Demokratik ve Müreffeh Türkiye Sevdalılarına Sesleniyorum.
-
26.04.2025 12:00
Özgür Özel: ''Devletin Kapıları Millete Kapatılmıştır; Milletimiz Gün Saymakta, ‘Ya Sabır’ Çekmektedir''
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Mersin’de gerçekleştirilen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” Mitinginde konuştu. Özel; Duyuyor musun Tayyip Bey bu millet sana ne diyor? Millet Erdoğan’ı, millet Tayyip Bey’i istifaya çağırıyor.
-
21.04.2025 15:30
CHP Sözcüsü Deniz Yücel: İstanbul’a gözü gibi bakan Ekrem Başkanın yokluğunda İstanbul’un su kaynaklarını heba etmenize izin vermeyiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “Erdoğan kabul etmek istemese de anlayıp anlamazlıktan gelse de bu millet Erdoğan’ı çoktan ‘istenmeyen adam’ ilan etmiştir."
-
21.04.2025 06:50
CHP'li Karabat, Sazlıdere Barajı’nın imara açılmasına tepki gösterdi; İstanbul susuzluğa mahkum ediliyor!
Özgür Karabat, “İSKİ’ye bile haber verilmeden İstanbul’un su ihtiyacının yüzde 10’unu karşılayan Sazlıdere Barajı, içme suyu havzası olmaktan çıkarılıp imara açıldı. Bu karar, İstanbul’un su güvenliğine vurulmuş bir darbedir.
YAZARLARIMIZ

























