HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
23.05.2025 14:56
TBMM Başkanvekili CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca: Bu makam ve bu kutsal görev bana verilmiş bir unvan değil, tarih önünde yüklenmiş bir sorumluluktu!
TBMM Başkanvekili CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca görev devri nedeniyle yaptığı açıklamada: bizim makamlarla değil, doğru yolda ilerlediğimiz ve bu uğurda bedel ödediğimiz, insanlık değerleriyle bağımız var.
-
23.05.2025 08:18
Savcılık İş insanı İnan Kıraç'ın kaçırıldığı iddialarıyla ilgili soruşturma başlattı; 2 kişi gözaltına alındı
Hastaneden, "Vasilerinin izni olmaksızın yardımcısı ve şoförü ile hastaneden ayrıldı" açıklaması yapılırken, konuyla ilgili Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
-
21.05.2025 09:08
İBB bürokratlarından etkin pişmanlıktan yararlanan Ertan Yıldız 'ev hapsi' kararıyla tahliye edildi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik 'yolsuzluk' soruşturmasında tutuklanan İlk 'etkin pişmanlık' ifadesi yeterli bulunmayan Ertan Yıldız'a ikinci ifadede tahliye; Başsavcılık "Tespitler somutlaştırıldı" dedi.
-
20.05.2025 03:50
Hukuksuz ve özgürlüksüz ortamda sözde barış çözümü
Orhan Bursalı; Evet ahtapotun kolları gerçekten sarmıştı belediyeleri, yiye yiye bitirememişlerdi. İstanbul ve Ankara belediyelerinde saptanan 100’e yakın suç bildirim dosyalarını, İçişleri, kapaklarını bile açmadan rafa kaldırmıştı.
-
19.05.2025 04:01
Aklımı tutamadım kafatasımda
Barış Terkoğlu; Cumhurbaşkanının AKP genel başkanı olarak muhalefete bu ifadeleri kullanabildiği ülkede, CHP’li gencecik bir avukat, yaşlı bir depremzedenin cumhurbaşkanının elini öpmesine, “aklı yerinde bir insan olsa” dediği için hakaret suçlamasıyla tutuklandı.
YAZARLARIMIZ























