HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.10.2025 23:20
Müsavat Dervişoğlu: Yürütülen sıkı para politikası, yüksek faiz oranları ve azalan alım gücü hem vatandaşın hem de şirketlerin kredi ve kredi kartı ödemelerini imkansız hale getirmiştir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, doğudan batıya, kuzeyden güneye Türkiye'yi ilgilendiren pek çok gelişme yaşandığını belirtti.
-
11.10.2025 14:10
Mansur Yavaş: İçişleri Bakanlığı’ndan izin almasına gerek yoktur. Çağırırlarsa, gönüllü olarak ifadeye vermeye hazırız!
ABB Başkanı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada: "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma yürütmesi için İçişleri Bakanlığı’ndan izin almasına gerek yoktur. Çağırırlarsa, gönüllü olarak ifadeye vermeye hazırız." dedi.
-
10.10.2025 12:21
2025 Nobel Barış Ödülü, Venezuela muhalefet lideri Maria Corina Machado'ya verildi
Nobel Barış Ödülü'nün ABD Başkanı Donald Trump'a neden verilmediği sorusuna Nobel Komitesi Başkanı Jørgen Watne Frydnes, kararlarını yalnızca “Alfred Nobel'in çalışmaları ve vasiyetine” dayandırdıklarını söyleyerek yanıt verdi.
YAZARLARIMIZ