HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
- 
                        
                        07.10.2025 16:07
Erdoğan: Türk dünyası, bölgemizin istikrar ve güvenliğinde daha etkin rol üstlenmeli
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’ın Gebele şehrinde “Bölgesel Barış ve Güvenlik” temasıyla düzenlenen, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) 12. Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi’ne katılarak bir konuşma yaptı.
 - 
                        
                        07.10.2025 10:36
Yankı Bağcıoğlu’ndan Savunma Sanayi Uyarısı: Şeffaflık, adalet ve Liyakat Olmazsa Kalıcılık Sağlanamaz
Yankı Bağcıoğlu, Türkiye’nin gururu olan savunma sanayi projelerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, bu başarıların bir günde doğmadığını ve asıl payın Türk milletine, Cumhuriyet hükümetlerine, şehit ve gazilerimize ait olduğunu vurguladı.
 - 
                        
                        07.10.2025 10:32
Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısında konuştu: CHP’nin belediyelerde dönen gayri meşru ilişkilerin hesabını vermesi şarttır!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli. 28’inci Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 4’üncü Yasama Yılının ilk grup toplantısında konuştu.
 - 
                        
                        04.10.2025 14:30
Ekrem İmamoğlu Le Monde gazetesine yazdı: Demokrasi, adalet ve hürriyet değerlerinin artık gündem olmadığını kabul etmiyorum!
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Le Monde gazetesinde yayınlanan yazısı: “Demokrasi, adalet ve hürriyet değerlerinin artık gündem olmadığını kabul etmiyorum.”
 - 
                        
                        03.10.2025 20:57
LÖSEV organizasyonunda, 4 Ekim 2025 Cumartesi günü Lösemili Çocuklar ve Aileleri Anıtkabir’de buluşuyor
LÖSEV: Cumhuriyetin gücünü yüreğinde hisseden, Atamızın yolunda ilerleyen herkesi tek yürek olmaya ve 4 Ekim Cumartesi Saat 14:00’te LÖSEV’le lösemili çocuklara destek olmak için Anıtkabir’e davet ediyoruz.
 - 
                        
                        01.10.2025 14:07
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan TBMM'de 28. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail yönetiminin Gazze'de ve Filistin'in diğer bölgelerinde iki yıldır sürdürdüğü soykırıma, bölgede estirdiği devlet terörüne en güçlü tepki 86 milyon vatandaşımızın temsil edildiği bu koltuklardan yükseldi." dedi.
 
YAZARLARIMIZ
        
        
    

















