HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.09.2025 12:30
Erdoğan. Şanhay İşbirliği Teşkilatı'nda konuştu: Gazze’deki vahşeti durduramamanın izahı yok!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çin’in Tiencin kentinde düzenlenen Şanhay İşbirliği Teşkilatı'nın 25. Devlet Başkanları Konseyi Zirvesi Genişletilmiş Oturumu’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
01.09.2025 11:31
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD'nin Karayipler'de bin 200 füze taşıyan 8 donanma gemisi ile ülkesinde rejim değişikliği yaratmayı hedeflediğini duyurdu
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, pazartesi günü yaptığı açıklamada, 1.200 füze taşıyan sekiz ABD askeri gemisinin ülkesini hedef aldığını ve ülkesinin "kendini savunmak için maksimum hazırlık durumunda" olduğunu söyledi.
-
31.08.2025 18:59
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütünün 25. Devlet Başkanları Konseyi Zirvesi akşam yemeğine katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütünün 25. Devlet Başkanları Konseyi Zirvesi kapsamında Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in liderler onuruna verdiği akşam yemeğine katıldı.
-
29.08.2025 15:51
Özgür Özel, TBMM'de konuştu: İsrail'in bu cüreti nereden aldığıyla yüzleşmek gerekir'
Cumhuriyet Halk Patisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de olağanüstü toplanan 'Gazze' oturumunda konuştu: "Filistin’de Mezalim Sürerken, Bu Ülkede Millet Aç ve İşsizken, Milletin Vekilinin Yeri Tatil Değildir"
-
29.08.2025 13:07
TBMM, Kurtulmuş’un başkanlığında, İsrail'in Gazze saldırısı gündemi ile toplandı: İsrail’in işgal altındaki Filistin topraklarındaki her eylemi uluslararası hukukun ihlalidir!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “İsrail soykırım politikalarından dönene kadar, vazgeçene kadar BM dahil tüm uluslararası kuruluşlardaki üyeliklerinin askıya alınmasını teklif ediyorum, uluslararası camiaya ilan ediyorum.” dedi.
-
27.08.2025 17:44
Özgür Özel'den Beyoğlu'ndan Erdoğan'a: 9 dalga yaptınız, 99 dalga da yapsanız buradayız. Ayaktayız, eylemdeyiz!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Beyoğlu'nda partisinin düzenlediği mitingde konuştu: Buradan Erdoğan’a, onun yargıdaki aparatlarına sesleniyorum. Bizi yıldıramazsınız. 9 dalga yaptınız, 99 dalga da yapsanız buradayız. Ayaktayız, eylemdeyiz.
-
27.08.2025 11:52
Adıyaman Belediyesi’nden 'Adıyaman’da 6 kiliseye ruhsat verildi' iddiasına açıklama geldi
Adıyaman Belediyesi; Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında “Adıyaman’da 6 kiliseye ruhsat verildi” şeklinde asılsız ve gerçek dışı haberler yer almıştır. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapma zarureti doğmuştur.
YAZARLARIMIZ

























