HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.04.2025 07:41
Ümit Özdağ'ın savunmasının tam metni; Ben kendimi değil, Türk Milleti ve Türk tarihini savunuyorum!
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sondakika ‘Cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçlaması ile hakim karşısına çıktı. Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanına hakaretten yargılandığı davanın yeni duruşması 10 Eylül'de görülecek.
-
28.04.2025 11:15
Azmi Karamahmutoğlu: Sayın Özdağ'ın cevap verdiği şahıs AKP Genel Başkanı, fakat Sayın Özdağ'a davayı açan, hakaret davasını açan Cumhurbaşkanı!
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, partisinin haftalık basın toplantısında konuştu. Karamahmutoğlu; AKP hükümetine tam olarak biat etmediyseniz düşman ceza hukuku sizin de kapınızı çalabilir.
-
27.04.2025 17:40
Ekrem İmamoğlu’ndan iş dünyasına, akademi camiasına, medya ve sanat dünyasına, bürokrasi ve sivil toplum temsilcilerine çağrı!
Ekrem İmamoğlu; Ülkemin İş İnsanlarına, Akademisyenlerine, Medya Mensuplarına, Bürokratlarına, Sanatçılarına, Sivil Toplum Erbabına, Demokratik ve Müreffeh Türkiye Sevdalılarına Sesleniyorum.
-
26.04.2025 12:00
Özgür Özel: ''Devletin Kapıları Millete Kapatılmıştır; Milletimiz Gün Saymakta, ‘Ya Sabır’ Çekmektedir''
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Mersin’de gerçekleştirilen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” Mitinginde konuştu. Özel; Duyuyor musun Tayyip Bey bu millet sana ne diyor? Millet Erdoğan’ı, millet Tayyip Bey’i istifaya çağırıyor.
-
26.04.2025 09:49
Ekrem İmamoğlu'ndan İBB Operasyonu tepkisi; Bu millet; haksızlığı, hukuksuzluğu kendine yöntem olarak belirleyenleri eninde sonunda evlerine yollayacak!
Silivri'de tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; "Bir avuç muhteris; milletin parasını, tapusunu, diplomasını, haysiyetini, geleceğini yok sayarak, boş dosyaları yalan ve iftira ile doldurmanın peşine düştüler."
YAZARLARIMIZ

















