HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
23.01.2026 18:35
Devlet Bahçeli'den ceza alan Ahmet Özer açıklaması: İstanbul 14.Ağır Ceza Mahkemesi’nin mahut kararı sorunludur, adil ve hakkaniyet esaslarıyla tezat ve çatışmalıdır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Ahmet Özer kararına tepki: İstanbul 14.Ağır Ceza Mahkemesi’nin mahut kararı sorunludur, adil ve hakkaniyet esaslarıyla tezat ve çatışmalıdır.
-
23.01.2026 18:28
Bakırköy Çocuk Masası Kurucu Başkanı Ebrize Çeltikçi; Çocukları korumak için her mahalleye 'Çocuk Masası' kurulması yaygınlaşmalı!
Ebrize Çeltikçi: Çocukları bir ticari meta olarak gören her tür suç, dinsel ve bedensel istismar ve psikotrop madde çetelerinin etki alanından koruyacak en güçlü mekanizma her mahallede hizmet verecek “BAKIRKÖY ÇOCUK MASASI” modelidir.
-
23.01.2026 11:13
Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’e 'kent uzlaşısı' davasında 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi
Görevden alınan ve yerine kayyum atanan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, “silahlı terör örgütü üyesi olma” iddiasıyla yargılandığı "Kent Uzlaşısı" davasında, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
-
22.01.2026 08:22
Gökhan Günaydın: CHP grubu olarak Vakıflar Kanunu’nun yürürlüğünün durdurulması ve iptali istemiyle Anayasa Mahkemesine taşıdık!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Vakıflar Kanunu’ndaki tartışmalı maddelerin iptali ve yürütmesinin durdurulması talebiyle Anayasa Mahkemesi’ne başvurduklarını duyurdu.
-
21.01.2026 22:30
Özgür Özel, Çekmeköy'den seslendi: Erdoğan geldiğinde en düşük emekli maaşı 8 çeyrek altın alıyordu. Şimdi Erdoğan gidiyor, en düşük emekli maaşı 2 çeyrek altın alıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Çekmeköy’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı. Özel: Düş milletin yakasından. Getir sandığı. Millet senden zam değil, sandık bekliyor.
-
21.01.2026 09:00
Erdoğan; Bayrağımıza uzanan kirli elleri bulacak, hesabını o hainlerden mutlaka soracağız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Bayrağımıza uzanan o kirli elleri muhakkak bulacak, bunun hesabını o hainlerden mutlaka soracağız. Millî Savunma ve Adalet Bakanlıklarımız gerekli tahkikatları başlatmıştır” dedi.
YAZARLARIMIZ
























