HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.08.2025 22:47
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Özgür Özel'e: Kendi istikbalini sağlama almak için her geçen gün dengesinin bozulduğuna, ciddiyetsizlikte sınır tanımadığına üzülerek şahit oluyoruz!
Yılmaz Tunç'tan Özel'e: Aksi takdirde eski genel başkanını sırtından hançerleyen, parayla oy satın alan, belediyelerde baklava kutularıyla dönen rüşvet çarkına ses çıkarmayan zihniyetin son temsilcisi unvanıyla yok olup gidecektir.
-
27.08.2025 17:44
Özgür Özel'den Beyoğlu'ndan Erdoğan'a: 9 dalga yaptınız, 99 dalga da yapsanız buradayız. Ayaktayız, eylemdeyiz!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Beyoğlu'nda partisinin düzenlediği mitingde konuştu: Buradan Erdoğan’a, onun yargıdaki aparatlarına sesleniyorum. Bizi yıldıramazsınız. 9 dalga yaptınız, 99 dalga da yapsanız buradayız. Ayaktayız, eylemdeyiz.
-
25.08.2025 16:18
Erdoğan, Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine sonrası açıklamasında: Belediyeleri aile çiftliğine çevirenler için artık deniz bitmiştir!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunuyor.
-
19.08.2025 21:35
İller Bankası mı, siyasete finansman mı?
Çiğdem Toker; AKP iktidarı döneminde tarumar edilen, aşındırılan kurumlar, değerler, olguları tam listelemeye imkân yoktur belki ama İller Bankası’nın bugün ne yazık ki bir “aparat” gibi kullanılmak istenmesini bir örnek olarak ekleyebiliriz.
-
19.08.2025 10:50
Devlet Bahçeli, Özgür Özel'in Aydın mitingi sözlerine tepki gösterdi: CHP Genel Başkanı’nın her sözü yalan ve yamuk, her iddia ve ifşası yaban ve yanıltıcıdır!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Aydın Mitinginde Yaptığı Yalan ve İftiralara Cevap Mahiyetinde yazılı basın açıklaması yaptı.
YAZARLARIMIZ























