HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.01.2026 16:30
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu: ABD'nin Venezuela'ya düzenlediği saldırılar ve ülke yönetimine müdahalesi açık bir insanlık suçudur!
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu: ABD'nin cumartesi sabahı itibariyle Venezuela'ya başlattığı askeri saldırı, tüm insanlığın gözü önünde işlenen ağır bir suçtur.
-
21.12.2025 21:20
Cevdet Yılmaz: 2026 yılında enflasyonu yüzde 20'nin altına indirmeyi, 2027 yılında ise tekrar tek haneli rakamlara ulaşmayı hedefliyoruz!
Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2025 yılında 1,5 trilyon doları aşan bir büyüklük ile nominal bazda dünyanın 16'ncı, satın alma gücü bazında ise dünyanın 11'inci ekonomisi olacağını ifade etti.
-
12.12.2025 12:25
Erdoğan, Uluslararası Barış ve Güven Forumu’nda konuştu: Uluslararası toplumun Filistin halkına olan borcunu ödeme zamanı gelmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Barış ve Güven Forumu’nda yaptığı konuşmada, “Barışın tesisine yönelik tüm aşamalara Filistinlilerin dâhil olmasını ve katkı vermesini elzem görüyoruz. Nihai hedef ise iki devletli çözümdür."
-
10.12.2025 14:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya İnsan Hakları Günü 'İnsanlık İçin Güçlü Türkiye' programında konuştu
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı tarafından Dünya İnsan Hakları Günü vesilesiyle düzenlenen, “İnsanlık İçin Güçlü Türkiye” programına katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ

























