HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
20.01.2026 20:33
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl daha uzatıldı
TBMM'de TSK deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasu ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin 10 Şubat'tan itibaren 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi kabul edildi.
-
17.01.2026 17:27
Özgür Özel, deprem bölgesinde konuştu: Millet yardım beklerken bunlar IBAN gönderdi, çadır sattı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’nde konuştu. Özel: 650 bin söz verip, 455 bini üç sene sonra övünç vesilesi yapmaya çalışanlar ve şu anda 11 ilde diğer illerle birlikte 271 bin kişi konteynerde yaşıyor.
-
15.01.2026 14:12
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ulusal ve uluslararası medya temsilcileriyle gündemi değerlendirdi: İran'da askerî müdahaleyi tasvip etmiyoruz!
Dışişleri Bakanı Fidan'dan 'İran' açıklaması: Askerî güç kullanımını tasvip etmiyoruz, ortaya çıkacak istikrarsızlık bölgenin kapasitesinin çok üzerinde olur.
-
15.01.2026 12:10
Ekrem İmamoğlu'nun 15 Ocak'ta diploma davasında yaptığı savunmanın tamamı
Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu diplomasının 18 Mart 2025 tarihinde iptaline karşı İstanbul Bölge İdare Mahkemesine açtığı davanın duruşmasında bugün (15 Ocak 2025 Perşembe) savunma yaptı.
-
10.01.2026 20:14
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: ABD ve İsrail, bölgedeki istikrarsızlığın ve güvensizliğin kaynağı
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan görüşmede, Umman ile her alanda ilişkileri geliştirmek istediklerini vurgulayarak, "İran ikili anlaşmaların hayata geçirilmesi hususunda kararlı bir tutuma sahip" dedi
-
05.01.2026 19:11
Erdoğan: Sayın Maduro ve Venezuela halkı milletimizin dostu olduğunu pek çok kez göstermiştir. İki dost ülke olarak zor günlerimizde birbirimizle dayanışma içinde olmaya önem ve öncelik verdik!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı açıklamasında: Türkiye olarak ne bölgemizde, ne başka coğrafyalarda kaos, kargaşa ve gerilim olmasını asla istemeyiz. Kurallara dayalı uluslararası sistemin korunması bu bakımdan önemlidir.
YAZARLARIMIZ

























