HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.01.2026 14:27
Özgür Özel, deprem bölgesinde konuştu: Millet yardım beklerken bunlar IBAN gönderdi, çadır sattı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’nde konuştu. Özel: 650 bin söz verip, 455 bini üç sene sonra övünç vesilesi yapmaya çalışanlar ve şu anda 11 ilde diğer illerle birlikte 271 bin kişi konteynerde yaşıyor.
-
14.01.2026 16:30
Özgür Özel: Birbirlerinin yüzüne, eşlerinin gözüne bakamayacaklar’ diyen Erdoğan, Barbaros Meydanı’na bak, Barbaros Meydanı’na!
Özgür Özel Beşiktaş'ta konuştu: Rıza kardeşime şunu söylüyorum; Aziz İhsan Aktaş örgütünün mensubuymuş Rıza Akpolat. Aziz İhsan Aktaş 704 yılla yargılanıyor, ortalıkta geziyor.
-
09.01.2026 08:28
İstanbul Barosu davasında başkan ve yönetim kurulu üyeleri beraat etti
İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi, Suriye'nin kuzeyindeki bir operasyonla ilgili açıklamaları gerekçe gösterilerek yargılanan İstanbul Baro Başkanı İbrahim Kaboğlu ve yönetim kurulu üyelerinin oybirliğiyle ayrı ayrı beraat etmelerine karar verdi.
-
06.01.2026 09:20
DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları: Suriye'deki gelişmelerin Türkiye'yi etkilediğinin farkındayız!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Venezuela Devlet Başkanı Maduro'nun yatağından kaçırılıp alıkonması, hiçbir devletin, siyasetçinin ve halkın güvende olmadığının en çarpıcı kanıtıdır. Bunu kabul etmek mümkün değildir."
-
04.01.2026 07:06
Özgür Özel: Çankırı eti bin liraya değil; önce 500 liraya, sonra 300 liraya yemek istiyorsa çare bu iktidarı değiştirmektedir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: Çankırı’dan, Anadolu’nun kalbinden dünyaya sesleniyorum: Trump’ın düzeni, dünya düzeni olamaz. Ya bu çılgınlığa direnilecek ya da bu Trump teker teker bütün dünyanın tepesine binecek!
-
26.12.2025 08:32
Zincir marketlerin pazar günü kapatılması tartışması büyüyor: İstihdamda yüzde 14 azalma olur diyerek itiraz ettiler
Türkiye'de zincir marketlerin pazar günü kapatılmasına yönelik tartışma büyüyor. Sektörde bu kararı destekleyenlerin yanı sıra itiraz edenlerin sayısı da artıyor. Gıda Perakendecileri Derneği bu konuda bir görüş birliği olmadığını söyledi.
-
16.12.2025 21:05
İklim krizi bütçesinde alarm, TOKİ Silivri’de mahkeme salonu yapacak
Çiğdem Toker: "Türkiye bugün kuraklığı, bir gelecek senaryosu olarak değil günlük hayatın gerçeği olarak yaşamaktadır. Kuraklık artık sadece çevresel bir sorun değil; tarımı, gıdayı, göçü ve kent yoksulluğunu belirleyen yapısal bir krizdir....
YAZARLARIMIZ

























