HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.03.2026 19:57
CHP'li Gürer: Tüm çalışanların ücretleri artırılıp işten çıkarmalar durdurulsun. Borç faizleri silinsin!
Ömer Fethi Gürer: “Savaş öncesi temel gıda ürünlerinde artışlar, çalışanları daha çok çalışıp daha az gelir sağlar noktaya sürüklemişti. Çalışarak yoksullaşan kesimin kurtulması önemli bir kesim için zorlaştı."
-
20.12.2025 19:10
2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin maddeleri üzerindeki görüşmeler tamamlandı
Meclis Başkanvekili Celal Adan, birleşimi yarın saat 12.00'de bütçenin tümü üzerinde görüşmelerin ve 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin açık oylamasının yapılması için kapattı.
-
20.11.2025 05:56
CHP'li Gürer'den demiryolu önerisi: Seradan raflara ulaşım maliyetleri düşürülmeli
TÜİK’in Tarım-ÜFE verileri meyve ve sebzede sert yükselişi ortaya koyarken, CHP’li Ömer Fethi Gürer ürün kaybından nakliye krizine, çiftçinin borcundan yerine getirilmeyen yasal desteklere kadar tarımdaki sorunları tüm yönleriyle anlattı.
-
07.11.2025 23:27
CHP'li Gürer: Halk açlıkla, borçla, icrayla baş başa bırakıldı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Hazine ve Maliye Bakanlığı 2026 yılı bütçesi görüşmelerinde Komisyonu’ndaki yaptığı konuşmada, Türkiye’de derinleşen ekonomik kriz ve yoksulluğa dikkat çekti.
-
31.10.2025 13:39
Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi 1 Kasım'da açılacak
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından TOKİ eliyle yapılan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, 1 milyon 215 bin metrekarelik yeşil alanı ile Türkiye’nin en büyük şehir parkı olan proje, 165 binden fazla kişiye afet toplanma alanı sağlayacak.
-
09.07.2025 09:15
Erdoğan, belediye operasyonu üzerinden Özel'e; Sen bu kafayla gidersen Özgür efendi daha çok şok olursun, mahcup olursun, en sonunda rezil-rüsva olursun!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AKP Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
04.07.2025 11:16
Erdoğan: İsrail'in mevcut yönetim altında hız verdiği saldırgan politikaları, bölgemizin huzur ve istikrarını tehdit ediyor
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın başlıca iş birliği alanı olan ekonomi ve ticarette vizyonumuzu daha da geliştirmek mecburiyetindeyiz”
YAZARLARIMIZ

























