HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.01.2026 07:06
Özgür Özel: Çankırı eti bin liraya değil; önce 500 liraya, sonra 300 liraya yemek istiyorsa çare bu iktidarı değiştirmektedir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: Çankırı’dan, Anadolu’nun kalbinden dünyaya sesleniyorum: Trump’ın düzeni, dünya düzeni olamaz. Ya bu çılgınlığa direnilecek ya da bu Trump teker teker bütün dünyanın tepesine binecek!
-
03.01.2026 18:13
CHP'li Gürer: Bir yanda 843 milyar kâr, diğer yanda 5.8 trilyonluk borç
Ömer Fethi Gürer, “Vatandaşın bankalara ödediği faiz yükü de arttığını belirtti. 2024 yılında toplam 666 milyar TL faiz ödeyen vatandaşlar, 2025 yılının Kasım ayı itibarıyla bankalara tam 1 trilyon 45 milyar 548 milyon TL faiz ödedi” dedi.
-
02.01.2026 21:22
CHP'li Yankı Bağcıoğlu uyardı: Drone tehdidi artık varsayım değil, gerçek ve büyüyen bir güvenlik sorunudur!
CHP'li Yankı Bağcıoğlu, insansız hava araçlarının (İHA/drone) son yıllarda yalnızca askerî operasyonların değil; iç güvenliğin, kritik altyapıların korunmasının ve toplumsal düzenin doğrudan bir parçası hâline geldiğine dikkat çekti.
-
31.12.2025 21:48
CHP'li Gürer: 2025 verilerine göre ihraç edilmek istenen 291 ürüne sınır reddi verildi
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 2025 yılına ait Avrupa Birliği Hızlı Alarm Sistemi (RASFF) verilerine göre Türkiye’den gönderilen 476 ürünün “kusurlu” bulunduğunu belirtti.
-
31.12.2025 11:30
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni yıl mesajı; Ahlakın, iyiliğin, barışın ve kardeşliğin hüküm sürdüğü bir yıl olmasını diliyorum!
Kemal Kılıçdaroğlu; Terörün ebediyen sona erdiği, savaşların bittiği, düşüncelerinden dolayı tutuklanan gazetecilerin, öğrencilerin ve gençlerin özgür kaldığı bir yıl en büyük dileğimdir. Milletimizin yeni yılı kutlu olsun.
YAZARLARIMIZ

























