HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.03.2026 18:07
ABD-İsrail’in İran’a saldırılarında 30. gününde İran'da ölü sayısı 2 bin 76'ya yükseldi
ABD ve İsrail'in "nükleer müzakereler" devam ederken 28 Şubat'ta İran'ı vurmasıyla başlayan ve İran'ın misilleme saldırılarıyla devam eden Orta Doğu'daki savaş 30. gününe karşılıklı hava saldırılarıyla girdi.
-
26.03.2026 09:59
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 11. oturumu sona erdi: Ekrem İmamoğlu savunma yapan; Mehmet Murat Çalık, Murat Keleş ve Ceyhun Avşar'a sorular sordu!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 11. oturumu 26 Mart 2026 Perşembe bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
18.03.2026 22:52
Özgür Özel'den Adalet Bakanı Özgür Özel'e: ‘4 Tapum Var’ Diyorsun, Açıklamadığın Konutun Vergisini Yatırmış, Diğerinde Taksitleri Ödemişsin
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Saraçhane’de, 19 Mart darbesinin birinci yıldönümünde düzenlenen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı.
-
12.03.2026 00:21
Özgür Özel Pendik'te konuştu; Ak Parti'ye bakın, yolsuzluğun kitabını yazmış; Yarım milyar lira bir yolsuzluk var. Nerede? Cami temizliğinde!
Özgür Özel, Pendik’te gerçekleştirilen, Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: "Tarık Balyalı’nın ‘AKP Dönemi İBB Yolsuzlukları’ kitabını, adI ‘Hesap’ olan kitabını sizlere emanet ediyorum." dedi.
-
10.03.2026 12:35
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan: bir ülkeye demokrasi ve refahın gelmesinin yolu o ülkenin kendi dinamikleriyle mümkün!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "Her türlü dış müdahaleye karşıyız ama bölge ülkelerinin, dış müdahalelerin önüne geçmek için önce kendi ülkelerindeki huzuru, demokrasiyi ve barışı sağlaması gerekiyor." dedi.
YAZARLARIMIZ























