HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.09.2025 14:44
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun 12. toplantısında düşünce kuruluşlarının temsilcileri dinlendi
"Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunda düşünce kuruluşlarının temsilcileri görüşlerini dile getirdi.
-
21.09.2025 09:30
Öder Sav'dan CHP'nin 22. Olağanüstü Kurultay'ı açıklaması: Kurultay sonucu, Mutlak Butlan davasını da sonuçsuz bırakacaktır!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski genel sekreterlerinden Önder Sav: Bugün yapılacak kurultaydan çıkacak sonuç Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan Mutlak Butlan davasını da sonuçsuz bırakacaktır
-
17.09.2025 08:34
Gökhan Günaydın: Bu memleket hepimizin. Toprağımıza, suyumuza, meramıza, ormanımıza, zeytinimize sahip çıkmaya devam edeceğiz!
Gökhan Günaydın: Bağımsız Milletvekillerinin de bulunduğu 260 milletvekilinin imzasıyla zeytinlikleri madencilik faaliyetlerine açan 7554 sayılı kanunun yürürlüğünü durdurma ve iptali istemiyle Anayasa Mahkemesi'nde dava açtık.
-
15.09.2025 11:00
CHP Sözcüsü Deniz Yücel: Bu Davaları Açanlar Üyemiz Değil, Karşımızda CHP’liler Yok, İktidarın Aparatları Var!
Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Deniz Yücel, MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, bugün görülen ve 24 Ekim'e ertelenen CHP Kurultayı davası hakkında MYK açıklaması yaptı.
YAZARLARIMIZ

























