HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
07.08.2026 00:35
Özgür Özel 'Çerçeve yasa' açıklaması: Meclis zemininde çözülmesine yönelik geçmişten beri takındığımız tutumumuzu sürdüreceğiz!
Özgür Özel "Çerçeve yasa"ya ilişkin soruyu yanıtladı: "Genel Kurul'a geldiğinde ilk günden beri takındığımız ilkesel tutumumuza uygun olarak davranacağız ama kanun teklifine imza atma gibi bir çabamız yok”
-
04.08.2026 13:35
Kemal Kılıçdaroğlu; Yolsuzun, hırsızın malı götürenlerin yanında durulmaz. Ahlakın, erdemin yanında durulur. Devleti soyanlarla da mücadele edeceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; "Devleti soyanlarla da mücadele edeceğiz. Beşli çetelerle de mücadele edeceğiz. Devletin hazinesini soyanlarla boşaltanlarla da mücadele edeceğiz"
-
25.07.2026 14:03
Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da üye katılım töreninde konuştu; hiçbir Cumhuriyet Halk Partili yolsuzluk yapanlarla yan yana duramaz!
Kemal Kılıçdaroğlu: Cumhuriyet Halk Partisi, bilhassa kimsesizlerin kimsesidir. Adımız belli; Halk Partisiyiz, halkın partisiyiz, Biz Mustafa Kemal'in, İnönü'nün, Ecevit'in, Baykal'ın partisiyiz.
-
17.07.2026 23:04
DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, süreçle ilgili; 'Eğer bu mesele af kapsamlı yasal düzenlemelerle çözülebilseydi bugüne kadar çözülürdü, af da olmaz pişmanlık da'
Süreçle ilgili çerçeve yasanın TBMM tatile girmeden Meclis'e sunularak çıkarılması tartışmaları sürerken, DEM Partililer bilgilendirme toplantısı yaptı.
-
13.07.2026 20:00
Kemal Kılıçdaroğlu tv100'de: Parti içinde paralel yapı olmaz. Parti içinde mücadele edilir!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tv100 ekranlarının konuğu oldu. Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayınlanan özel röportajda Erdoğan Aktaş ve Başak Şengül'ün sorularını yanıtlıyor.
YAZARLARIMIZ

























