HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.03.2026 00:05
Devlet Bahçeli iftarda konuştu: Türkiye’nin kaderi, başkalarının çizdiği haritaların içinde savrulmak değildir. Türkiye’nin kaderi, haritaların yeniden çizildiği masalarda söz sahibi olmaktır!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 14 Mart 2026 Cumartesi günü Belediye Başkanlarının katılımıyla düzenlenen iftar programında konuştu.
-
29.12.2025 10:38
İBB Başkan vekili Nuri Aslan; İstanbul yeni metro araçlarına kavuşmaya hazır. Biz, hiçbir işi yarım bırakmadık, bırakmayız ülke sahipsiz değil. Her zaman bir umut var bu ülkede!
M12 Ümraniye–Ataşehir–Göztepe hattı için planlanan 40 araçlık set, teslim alınarak Ümraniye’deki Behiç Erkin Yerleşkesi’ne indirildi.
-
10.12.2025 11:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya İnsan Hakları Günü 'İnsanlık İçin Güçlü Türkiye' programında konuştu
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı tarafından Dünya İnsan Hakları Günü vesilesiyle düzenlenen, “İnsanlık İçin Güçlü Türkiye” programına katılarak bir konuşma yaptı.
-
31.10.2025 13:39
Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi 1 Kasım'da açılacak
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından TOKİ eliyle yapılan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, 1 milyon 215 bin metrekarelik yeşil alanı ile Türkiye’nin en büyük şehir parkı olan proje, 165 binden fazla kişiye afet toplanma alanı sağlayacak.
-
12.09.2025 19:54
EuroBasket 2025'te yarı finalde Türkiye, Yunanistan'ı 94-68 yenerek finale yükseldi!
EuroBasket 2025 yarı finalinde Türkiye, Yunanistan'ı 94-68 mağlup ederek finale yükseldi. A Milli Takım, turnuvada 24 yıl sonra adını finale yazdırdı. Milliler, 14 Eylül Pazar günü finalde Almanya ile karşı karşıya gelecek.
YAZARLARIMIZ

























