HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.03.2025 18:10
Erdoğan Kabine açıklamasında; 'Türkler, Araplar, Kürtler, Sünniler ve Aleviler olarak birbirimizin dostuyuz, kader ortağıyız'
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısından sonra basın açıklaması yaptı.
-
09.03.2025 20:50
Ekrem İmamoğlu, Antalya'da konuştu; Ön seçimde, CHP’nin zalimlere karşı nasıl tek yürek, tek bilek olduğunu göstereceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 23 Mart'ta yapacağı parti içi ön seçimde yarışacak tek cumhurbaşkanı aday adayı, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 8 Mart'ta İzmir ve Kayseri'den sonra 9 Mart'ta Adana ve Antalya'da toplantı düzenledi.
-
09.03.2025 13:07
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu; Emperyalist güçler, Ortadoğu’da bölgeyi sürekli bir istikrarsızlık içinde tutmak için etnik ve mezhepsel çatışmalar yaratmaktadır!
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olarak, uluslararası kuruluşları, insan hakları örgütlerini ve demokratik yapıları derhal Suriye’deki insan hakları ihlallerine karşı harekete geçmeye çağırıyoruz.
-
08.03.2025 10:42
Dilek İmamoğlu; Kadın hakları mücadelesi kimsenin vicdan aklama aracı, imaj yaratma malzemesi değildir, olamaz!
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “İlham Veren Adımlar Buluşması" etkinliğinde, projenin fikir öncüsü akademisyen ve sivil toplum gönüllüsü Dr. Dilek Kaya İmamoğlu ile TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu birer konuşma yaptı.
-
08.03.2025 09:18
ÇYDD 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajında; Eşit ve Özgür bir toplum için mücadelemizi sürdürüyoruz!
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinden yapılan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajında; Kadın haklarını savunmak, sadece bireysel değil daha adil ve eşit bir geleceğe ulaşabilmek için toplumsal bir sorumluluktur.
-
07.03.2025 19:30
Gökhan Günaydın; Çerkezköy Belediyesi Halk Et Tesisinin açılışını gerçekleştirdik!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; “Çerkezköy Belediyemizin Halk Et tesisinin açılışını gerçekleştirdik. Kent Lokantası ve Halk Ekmek ardından Halk Et de, piyasa fiyatlarının yarısı üzerinden yurttaşımıza kıyma ve kuşbaşı sunacak.
-
05.03.2025 13:30
Ali Babacan: Erdoğan’ın tek yetkili olduğu son 7 yılda, ramazan sepetinin fiyatı tam 8 kat arttı!
Ali Babacan, 3 ayrı marketten alınan ürünlerden oluşan Ramazan sepetindeki ürünleri ve fiyatları Recep Tayyip Erdoğan’ın tam yetki ile göreve geldiği 2018 yılı fiyatları ile karşılaştırdı.
-
04.03.2025 13:40
Özgür Özel: Asgari Ücretli, Emekli Bir Lokma Et İçin Buz Gibi Havada Bekliyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; Ankara’nın biraz önce ayrı ayrı anons edilen tüm odalarının çok önemli kuruluşlarının başkanlarının yol arkadaşlığı ile birlikte buraya gelmiş olan sevgili Adnan Beker baba evine katılmak üzere burada."
YAZARLARIMIZ