HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.04.2026 20:17
Netanyahu'dan Erdoğan’a: İran’ın terör rejimi ve onun vekil güçleriyle savaşmaya devam edecek; Erdoğan’ın aksine, o bu yapılarla uyum sağlıyor!
Erdoğan’ı hedef alan Netanyahu, "Benim liderliğim altında İsrail, İran’ın terör rejimi ve onun vekil güçleriyle savaşmaya devam edecek; Erdoğan’ın aksine, o bu yapılarla uyum sağlıyor ve kendi Kürt vatandaşlarını katletti" dedi.
-
10.04.2026 04:54
Beşiktaş'ta polis noktasına yönelik terör saldırısıyla ilgili gözaltı sayısı 17'ye yükseldi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Levent Mahallesi Cömert Sokak'ta İsrail Konsolosluğu yakınında Yapı Kredi Plaza önündeki polis noktasına yönelik terör saldırısına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.
-
14.03.2026 10:29
Ahmet Özer’in Esenyurt Belediye Başkanlığı görevine dönmesi reddedildi
İstanbul 9. İdare Mahkemesi, Ahmet Özer’in Esenyurt Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılması ve yerine Can Aksoy’un belediye başkan vekili olarak görevlendirilmesine ilişkin işlemin iptali talebini reddetti.
-
23.02.2026 13:00
CHP kurultay ceza davasında ara karar: Mahkeme, davanın İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki İBB dosyası ile birleştirilmesini talep etti
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 38'inci Olağan Kurultayı'nda usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla açılan ceza davasının duruşması 1 Nisan'a ertelendi.
-
16.02.2026 09:01
Ekrem İmamoğlu'nun, diplomada sahtecilik davasının 4. duruşmada yaptığı savunmanın tam metni
Tutuklu ve görevden uzaklaştırılan seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, lisans diplomasının sahte olduğu iddiasıyla açılan davada bir kez daha hakim karşısına çıktı. Duruşma 6 Temmuz'a ertelendi.
YAZARLARIMIZ

























