HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
12.05.2025 21:11
Ekrem İmamoğlu'ndan PKK'nin fesih kararı açıklaması; Türk Kürt kardeşçe, barış ve refah içinde yaşayacağımız günler uzak değil!
Ekrem İmamoğlu; Bu çerçevede, süreci salimen tamamına erdirebilmek üzere, TBMM’de bir genel görüşme açılması, ardından da Mecliste temsil olunan bütün partilerin katıldığı bir komisyon oluşturularak konunun ele alınması gerekmektedir.
-
10.05.2025 09:05
Özgür Özel Van'dan seslendi; ‘Efendim terörsüz Türkiye’ye ne diyorsunuz?’ Biz terörün durmasını savunuyoruz. Terörsüz Türkiye’ye ‘evet’ diyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Van Kent Meydanı’nda partisinin düzenlediği ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’nde konuştu.
-
10.05.2025 09:00
Ekrem İmamoğlu, Silivri'den Van'a seslendi; Az kaldı; zincirler kırılacak, millet iradesini çiğneyenler gidecek!
İBB başkanı Ekrem İmamoğlu; 'Cezaevi, mücadele azmimizi kırmak bir yana, adil ve müreffeh Türkiye’yi var etme yolundaki kararlılığımızı arttırmıştır. Zindanda bulunduğum süreci, Türkiye’nin geleceği için çalışmakla değerlendiriyorum.'
-
08.05.2025 10:15
Özgür Özel, Silivri'de Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti; Darbeciler, Anayasayı askıya aldıkları için 'Susmayın, sesinizi yükseltin'i suça tahrik görüyor!
Özgür Özel; "İBB ile iş yapan bütün şirketlere el koymaya kalkarak, bir algı yaratmaya çalıştılar. Ama şimdi başsavcının kafa tuttuğu, kızdığı, ‘Bomboş geldi, beceriksizler’ dediği MASAK raporuyla da hiçbir şeyi destekleyemediler."
YAZARLARIMIZ




















