HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.03.2026 09:43
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, ABD tehditlerine cevap verdi: Vatandaşlarımızı koruyacağız, ekonomik etkileri hafifletmek için önlemler hazırlayacağız!
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, yaptığı yeni açıklamada; Orta Doğu'daki kriz karşısında İspanya gerekeni yapacaktır. İspanyol hükümetinin tutumu dört kelimeyle özetlenebilir: ''No a la guerra! Savaşa hayır'
-
03.03.2026 19:28
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sorunların diyalog ve diplomasi ile çözülmesinin; çatışma yerine müzakerenin, savaş yerine barışın tarafındayız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un ev sahipliğinde Meclis Şeref Salonu'nda düzenlenen milletvekilleriyle iftar programında yaptığı konuşmada, milletvekillerinin, ailelerinin ve milletin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik etti.
-
02.03.2026 18:00
Özgür Özel: Biz devletin kurumlarını ele geçirmek için değil; güçlü, bağımsız, tarafsız kurumları oluşturmak için geliyoruz, bunun için mücadele ediyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde gerçekleştirilen ‘Milletle Birlikte, Milletin Emrinde’ buluşmasına katıldı.
-
01.03.2026 12:22
Putin, İran’ın Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney’in öldürülmesine dair mesajında: Bu, insan ahlakı ve uluslararası hukukun tüm normlarının alaycı bir şekilde ihlaliyle işlenmiştir!
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Hamaney’in öldürülmesi nedeniyle İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’a taziyelerini ilettiği mesajı, Kremlin tarafından yayımlandı.
-
27.02.2026 21:42
ABD-İran görüşmelerinde üçüncü tur tamamlandı: Gelecek görüşmenin yeri ve tarihi belli oldu
İran ile ABD arasında Cenevre’de Umman’ın arabuluculuğunda yürütülen nükleer müzakerelerin üçüncü turu sona erdi. Görüşmelerin ardından taraflardan gelen açıklamalar, diplomatik süreçte temkinli bir iyimserliğe işaret etti.
-
25.02.2026 16:32
Özgür Özel Bakırköy'de konuştu: AK Parti dönemi İBB’nin 56 büyük yolsuzluk dosyasıyla AK Parti’nin paçasından yolsuzluğun aktığı bir dönemdir.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul 3’üncü Seçim Bölgesini temsilen Bakırköy’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
YAZARLARIMIZ

























