HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
14.05.2025 18:15
Özgür Özel; Ant olsun ki o Silivri’nin üstündeki dikenli telleri söküp atacağız, ant olsun ki o kalın duvarları yıkacağız, ant olsun ki Silivri’yi müze yapacağız!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; Artık buradan Erdoğan’a sesleniyorum; Silivri’nin duvarlarını bu millet yıkacak, seçim sandığı gelince bu millet Ekrem Başkan’ı Cumhurbaşkanı yapacak.
-
13.05.2025 08:04
Özgür Özel: 301’in, 303’ün hesabının sorulacağı, artık emeğin ve mücadelenin kazanacağı günler yakındır!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan ve 301 madencinin yaşamını yitirdiği maden faciasının 11’inci yıldönümünde, Maden Şehitlerini Anma Törenine katıldı.
-
12.05.2025 21:11
Ekrem İmamoğlu'ndan PKK'nin fesih kararı açıklaması; Türk Kürt kardeşçe, barış ve refah içinde yaşayacağımız günler uzak değil!
Ekrem İmamoğlu; Bu çerçevede, süreci salimen tamamına erdirebilmek üzere, TBMM’de bir genel görüşme açılması, ardından da Mecliste temsil olunan bütün partilerin katıldığı bir komisyon oluşturularak konunun ele alınması gerekmektedir.
-
10.05.2025 09:05
Özgür Özel Van'dan seslendi; ‘Efendim terörsüz Türkiye’ye ne diyorsunuz?’ Biz terörün durmasını savunuyoruz. Terörsüz Türkiye’ye ‘evet’ diyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Van Kent Meydanı’nda partisinin düzenlediği ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’nde konuştu.
-
10.05.2025 08:51
Çalık Holding'in kapısında korumaların darp ettiği ve hastanede hayatını kaybeden eski çalışanı Erol Eğrek hakkında açıklama yaptı
Erol Eğrek; Tazminat konusunda şirket yetkilileri ile görüşmek istedi. Güvenlik görevlileri ve korumalar (10 kişi) tarafından tekme tokat dövüldü. Polislerin olay yerine gelmesinin ardından darp raporu alınması için hastaneye sevk edildi.
-
08.05.2025 10:15
Özgür Özel, Silivri'de Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti; Darbeciler, Anayasayı askıya aldıkları için 'Susmayın, sesinizi yükseltin'i suça tahrik görüyor!
Özgür Özel; "İBB ile iş yapan bütün şirketlere el koymaya kalkarak, bir algı yaratmaya çalıştılar. Ama şimdi başsavcının kafa tuttuğu, kızdığı, ‘Bomboş geldi, beceriksizler’ dediği MASAK raporuyla da hiçbir şeyi destekleyemediler."
YAZARLARIMIZ

























