HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
02.09.2025 18:19
Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanlığına atanan Gürsel Tekin'inin partiden ihraç edildiğini canlı yayında duyurdu
Kayyum olarak atanan Gürsel Tekin hakkında da konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, daha önce istifa ettiğini söyleyen ancak herhangi bir dilekçe vermediği ortaya çıkan Tekin'i partiden ihraç ettiklerini söyledi.
-
02.09.2025 14:35
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, CHP İl Kongresini iptal eden İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesi kararını değerlendirdi
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Mahkeme tarafından verilen ara karar, yargılama süreci boyunca doğabilecek telafisi güç zararların önlenmesine yönelik ihtiyati tedbir niteliğinde olup, nihai bir hüküm teşkil etmemektedir. Yargılama süreci devam etmektedir.
-
31.08.2025 22:15
AYM'den 5 yıl sonra kritik Rabia Naz Vatan kararı: Soruşturma özensiz yürütüldü, yaşam hakkı ihlal edildi
AYM'den 5 yıl sonra kritik Rabia Naz Vatan kararı: "Görüntü kaydı alınmamış, savcı olay yerine gelmemiş, çoraplar delil listesine dahi yazılmamış, kritik tanığın ifadesi alınmamış"
-
22.08.2025 18:42
Gökhan Günaydın; Sanal gündemlerin peşinde koşan AKP’nin üretimle Çay ve Fındıkla bir alakası kalmamıştır!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, Rize'de düzenlediği basın toplantısında, Karadeniz Bölgesi'nin en önemli geçim kaynakları olan çay ve fındıkta yaşanan sorunlara dikkat çekti.
YAZARLARIMIZ























