HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.03.2025 06:52
Gözaltına alınan Ekrem İmamoğlu: Ben kendimi milletime emanet ediyorum!
İBB Başkanı İmamoğlu, konutuna düzenlenen polis baskını ve gözaltına ilişkin olarak paylaştığı videoda, "Büyük bir zorbalıkla karşı karşıyayız ama yılmayacağımı bilmenizi istiyorum. Hepinizi çok seviyorum. Ben kendimi milletime emanet ediyorum."
-
17.03.2025 22:34
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ak Parti iftarından CHP'ye; Karşımızda yolsuzluğun, hırsızlığın, taciz ve tecavüzün, son olarak da sahtekârlığın tüm bünyeyi sardığı çürümüş bir yapı bulunuyor!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde düzenlenen “AK Parti Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, MKYK Üyeleri ile İftar Programı”na katılarak bir konuşma yaptı.
-
17.03.2025 21:46
Pozitifbank, Payfix ve Flash TV'nin sahibi Erkan Kork tutuklandı; Bankpozitif yönetimi TMSF'ye devredildi!
Yasa dışı bahis sitelerinin Türkiye’de faaliyet göstermesine olanak sağlayanlara yönelik düzenlenen soruşturma kapsamında 21 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında Pozitifbank, Payfix ve Flash TV'nin sahibi Erkan Kork da var.
-
17.03.2025 15:04
Azmi Karamahmutoğlu; Ümit Özdağ, bir vatansever, bir Atatürkçü ve bir Türk milliyetçisi olduğu için Cumhur İttifakı iktidarı tarafından tutuklatıldı!
Zafer Partisi Parti Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, Türkiye gündemini değerlendirdiği basın toplantısı düzenledi. Karamahmutoğlu; Genel Başkanımız yargı marifetiyle siyasetten alıkonuldu, el çektirildi. İki aydır hürriyetinden mahrum bırakılıyor.
-
15.03.2025 20:10
Protestocular, hükümet karşıtı en büyük mitinglerden birinde Belgrad'ı doldurdu
Sırbistan'da bir tren istasyonunun çatısının çökmesi sonucu 15 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından yaygın yolsuzluk ve ihmalkarlık suçlamalarının gündeme gelmesi üzerine aylardır hükümet karşıtı gösteriler düzenleniyor.
-
14.03.2025 16:00
Cumartesi Anneleri 700. Hafta davası; 4,5 yıl, 15 duruşma ve 6 hakim değişikliği ardından beraatle sonuçlandı!
Cumartesi Anneleri'nin Galatasaray Meydanı'nda düzenlemek istediği 700. buluşmasına açılan davanın bugün İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi salonunda görülen karar duruşmasında beraat kararı verildi.
YAZARLARIMIZ