HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.09.2025 20:43
Özgür Özel, İstanbul'da il binasında DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile görüştü
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin İstanbul’daki Genel Başkanlık Çalışma Ofisi’nde DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ı kabul etti.
-
11.09.2025 09:50
Tutuklu Beykoz Belediye Başkanı Köseler: CHP’den istifa eden başkanvekili ve meclis üyelerinin görevlerinden istifa etmelerini bekliyorum
Alaattin Köseler: "CHP’den istifa eden başkan vekili ve meclis üyelerinin Beykoz’a ve Beykozlulara karşı sorumluluk bilinciyle belediye meclis üyeliklerinden de istifa etmelerini bekliyorum" dedi.
-
09.09.2025 11:20
Özgür Özel: Bu partiye zarar vermek isteyen, 'Bir karından doğduğum kardeşim olsa' affetmem, affetmeyeceğim!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 102’inci yılında İstanbul İl Başkanlığından uzaklaştırılan Özgür Çelik, yönetimi ve parti örgütü ile birlikte Taksim Meydanına çelenk bıraktı.
-
08.09.2025 05:59
AÖF kayıtları 12 Eylül'e kadar uzatıldı
Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi 2025-2026 öğretim yılı YKS ile yerleşen adayların çevirim içi (online) başvuru ve kayıt duyurusu yaptı. 01 Eylül 2025 Pazartesi günü saat 10.00’da başlayıp, 12 Eylül 2025 Cuma günü saat 17.00’de sona erecektir.
-
31.08.2025 22:15
AYM'den 5 yıl sonra kritik Rabia Naz Vatan kararı: Soruşturma özensiz yürütüldü, yaşam hakkı ihlal edildi
AYM'den 5 yıl sonra kritik Rabia Naz Vatan kararı: "Görüntü kaydı alınmamış, savcı olay yerine gelmemiş, çoraplar delil listesine dahi yazılmamış, kritik tanığın ifadesi alınmamış"
-
25.08.2025 16:18
Erdoğan, Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine sonrası açıklamasında: Belediyeleri aile çiftliğine çevirenler için artık deniz bitmiştir!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunuyor.
YAZARLARIMIZ























