HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.04.2026 13:17
CHP'li Gürer: İktidar 'uçuyoruz' diyor! 'Uçan fiyatlar' Emekli kredi ve borç ile yaşama tutunmaya çalışıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: “Yaş almış nüfusun 2025’in ilk 9 ayında toplam 223 milyar 61 milyon TL kredi kullanmış. Bu para lüks tüketim için değil; ekmek için, aş için, ısınmak için, yaşamı idame ettirmek için çekiliyor.
-
24.03.2026 13:40
Özgür Özel: Tapu sicil kayıtlarını avukat isteyecek, hâkim getirecek; millet, kim yalan söylüyor görecek!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "Tarım için kullanılmış bütün kredilerin faizlerinin silinmesi, ana paraların yapılandırılmasını bir kez daha öneriyoruz." dedi.
-
14.02.2026 10:24
Kayıhan Pala: Sağlığın en temel insan hakkı olduğu gerçeğinden yola çıkarak yurttaşların önündeki bütün engelleri kaldıracağız
CHP, CAO Sağlık Politika Kurulu Başkanı Kayıhan Pala, Türkiye'nin sağlık sistemindeki derin sorunları verilerle ortaya koyarak, CHP'nin kamucu, ücretsiz ve erişilebilir sağlık vizyonunu açıkladı.
-
08.12.2025 16:10
Özgür Özel: Yoksullukla yönetmeye değil, yoksulluğu yok etmeye geliyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda, 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi üzerinde yapılan oturuma katıldı ve bütçe üzerine partisinin eleştirilerini kamuoyu ile paylaştı.
YAZARLARIMIZ
























