HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
21.04.2026 10:43
Devlet Bahçeli: Test ile tost arasına sıkışmış, 5 şık arasına hayallerini sığdırmak zorunda kalmış bir gençlik olmamalı!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, siyasetlerinin günü kurtaranların değil tarih yazanların, koltuk kapma yarışının değil görevleri bir bayrak yarışı bilmenin temsili olduğunu belirtti.
-
24.02.2026 10:35
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Trump, ‘Barış Kurulu’ diye bir kurul kurdu. Gazze'yi kana bulayanlarla aynı masaya oturdular!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Özel, Erdoğan'ın kendisine açtığı davayı anlattı: 'Sayın Erdoğan, varsa diploman o mahkemeye sunacaksın.' dedi.
-
18.02.2026 11:16
Erdoğan'dan Valilere; devlet bizde yalnızca idari bir teşkilatlanmayı ifade etmez. Aynı zamanda kudret, saadet, şefkat ve merhamet gibi anlamları da ihtiva eder!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Valiler Buluşması programına katılarak bir konuşma yaptı.
-
17.02.2026 10:35
Özgür Özel: Erdoğan diyordun ki ‘Günümüzün Hitler’i.’ Nasıl olacak şimdi? Nasıl olacak? Orada Filistinlileri katleden Hitler’i birlikte mi alkışlayacaksınız?
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Özel: Erdoğan kendisi de otel, tatil köyü, kumarhane yapılacak olan bu işgal planında yer almayı kabul ettiğini bildirdi.
-
12.01.2026 11:54
Özgür Özel: Türkiye’nin en yoksul yüzde 10’unun gelirinin yüzde 65’i emekli maaşı ve aldığı sosyal yardımlardır. Bu görülmemiş bir gelir adaletsizliğidir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi (CAO) Yürütme Kurulu Toplantısı sonrası basın toplantısında konuştu.
-
06.01.2026 07:30
Devlet Bahçeli: Devlet Başkanı Maduro’ya karşı yapılan gayri meşru ve hukuk dışı saldırıyı nefretle, şiddetle ve her yönüyle sadece kınamıyor, hepten lanetliyorum!
MHP Genel Başkanı Bahçeli partisinin 2026 yılının ilk grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 15 Temmuz’da, casus ve haşhaşi örgütü maşa olarak kullanarak üzerimize salan ABD, Venezuela’da bunun yerine doğrudan müdahale etmiştir.
-
27.12.2025 10:38
Gökhan Günaydın: Açlık sınırının altında 30 milyon insanımızın bulunması kader değildir; Türkiye 1’den büyüktür!
Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Grup Başkanvekili Doç. Dr. Gökhan Günaydın, Bir yurttaşımızdan bana ulaşan yukarıdaki mesaj yediğimiz ekmeği, içtiğimiz suyu sorgulatacak bir acıyı, bir sessiz çığlığı yüreğimize mıh gibi çakıyor.
YAZARLARIMIZ

























