HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.04.2025 12:00
Tülay Hatimoğulları: Filistin halkının meşru ve demokratik talepleri tanınmadan kalıcı bir çözümü inşa etmek mümkün değildir!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Filistin halkının meşru ve demokratik talepleri tanınmadan kalıcı bir çözümü inşa etmek mümkün değildir." dedi.
-
14.04.2025 20:25
Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanına ve çevresine seslendi; Yeter sürekli aldatıldığınız! Olan bu yoksullaştırılmış, gariban millete oluyor!
TBB ve İBB Başkanı İmamoğlu, Silivri’den avukatları aracılığıyla sordu; Cumhurbaşkanına ve çevresine sesleniyorum! Bir avuç kötü niyetli muhteris; ihanetleri ile yine aldatılmanızı mı sağlıyor?
-
14.04.2025 13:00
Azmi Karamahmutoğlu: Üç aydır Ümit Özdağ, AKP hükümetinin ve onun politikalarının siyasi rakibi olduğu için tutuklandı, hapsedildi!
Azmi Karamahmutoğlu; AB'nin temsilcileri Türkistan’daydı. Türk Cumhuriyetleri ile yaptıkları toplantıda (Kazakistan, Özbekistan ve Türkmenistan) 12 milyar avroluk yardım, destek karşılığında Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde büyükelçilik açması istendi.
-
12.04.2025 13:58
Onların Amerikası
Melih Aşık; 1950 yılındaki genel seçimlerin dürüst ve adil şekilde yapılması için büyük çaba sarf eden Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün, seçimi kaybedince söyledikleri tarihe geçmiştir: Bu yenilgi benim en büyük zaferimdir. Önemli olan iktidarda değil itibarda kalmaktır.
YAZARLARIMIZ