HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.05.2025 15:50
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Gezi'nin 12. yıl dönümü paylaşımı; Gezi, bir halkın eşitlik, adalet ve kardeşlik özlemidir!
Kemal Kılıçdaroğlu; Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Çünkü bu ülkenin vicdanı hâlâ ayaktadır. Çünkü bu ülkenin gençleri, kadınları, emekçileri hâlâ omuz omuza mücadele etmektedir.
-
01.05.2025 14:00
Kemal Kılıçdaroğlu; 'Emeğin, alın terinin ve helal lokmanın sahibi bütün emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum'
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs mesajında; "Umut ediyorum ki 2025 1 Mayıs’ı, emekçilerimizin hak ettikleri hayat koşullarına kavuşabilmeleri yolunda, emeklerinin kıymetini anlamaları için bir vesile olur."
-
19.02.2025 16:37
CHP'den sağlık emekçilerini hedef gösteren AKP'li vekil Sarıçam Hakkında suç duyurusu
CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, “Bundan sonra da ülkemizde meydana gelecek olan tüm sağlık çalışanlarımızın yaşayacağı tüm şiddet olaylarının müsebbibi bu sözler ve bu sözleri söyleyen iktidar zihniyetidir” dedi.
-
29.12.2024 11:44
Özel: Yüzbinler ‘İstifa’ Diyorsa Sandıktan Kaçamazsın
CHP Lideri Özgür Özel, asgari ücretin düşük olduğunu ve geçim sıkıntısının arttığını belirterek, bu durumu değiştirmek için birleşilmesi gerektiğini vurguladı. Hükümetin emekçilerin ve esnafların haklarını ihlal ettiğini savunarak, hakları almak için mücadele edilmesi gerektiğini ifade etti.
-
09.11.2024 13:46
Hatay Kırıkhan'daki lise, 90 bin çalışanın katkılarıyla yeniden inşa edildi
Adına, ‘İBB Emekçileri’ ibaresi eklenen lisenin teslim töreninde konuşan TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Hatay’da görevlendirdiğimiz günden beri, 16 milyon İstanbullunun vicdanını, adaletini buraya taşımaya gayret ettik."
YAZARLARIMIZ