HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.10.2025 14:07
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan TBMM'de 28. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail yönetiminin Gazze'de ve Filistin'in diğer bölgelerinde iki yıldır sürdürdüğü soykırıma, bölgede estirdiği devlet terörüne en güçlü tepki 86 milyon vatandaşımızın temsil edildiği bu koltuklardan yükseldi." dedi.
-
29.09.2025 21:56
Erdoğan kabine açıklamasında: Topraklarını, özgürlüklerini ve onurlarını savunan Filistin halkının yanında dimdik duruyoruz!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
28.09.2025 01:21
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan, 28. Dönem 3. Yasama Yılı değerlendirme toplantısı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye'de meşruiyetin bir tane kaynağı vardır, o da millet iradesidir. Millet iradesinden başka hiçbir iç ya da dış odağın Türk siyasetine meşruiyet sağlaması mümkün değildir.” dedi.
-
27.09.2025 16:09
Özgür Özel, Afyonkarahisar'dan seslendi: Gazzeliler, Netanyahu’nun dostu Trump’la yemek yiyen, şakalaşan ve kendilerini unutan Erdoğan’ı asla affetmeyecekler!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı.
-
24.09.2025 23:02
Özgür Özel: Netanyahu ile kayıkçı kavgası yapıp Trump’tan randevu dilenenler, İsrail’in yaptığı zulme engel olamazlar!
Cumhuriyet Halk Partisi, İsrail’in Gazze’deki saldırılarını protesto etmek ve Filistin halkına destek vermek için Eyüpsultan Meydanı'nda düzenlediği "Filistin’e Destek" mitinginde vatandaşlara hitap etti.
YAZARLARIMIZ



















