HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.07.2025 14:16
Erdoğan: İsrail'in mevcut yönetim altında hız verdiği saldırgan politikaları, bölgemizin huzur ve istikrarını tehdit ediyor
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın başlıca iş birliği alanı olan ekonomi ve ticarette vizyonumuzu daha da geliştirmek mecburiyetindeyiz”
-
07.06.2025 17:27
Dilek İmamoğlu'ndan Emine Erdoğan'a mektup; kadın tutukluların ailelerinden koparılmamaları yönünde bir çözüm geliştirilmeli!
Silivri'de yolsuzluk iddiası ile tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a soruşturmada tutuklu bulunan kadınlar için çağrıda bulundu.
-
01.03.2025 20:00
Erdoğan, ramazanın ilk iftarında İstanbul'da şehit ailelerine seslendi; Millî meselelerde unutmayın, millî duruş esastır. Ülkenin ve milletin menfaatleri her türlü hesabın üstündedir!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile beraber, Dolmabahçe Sarayı’nda şehit aileleriyle iftar programında bir araya geldi.
-
23.02.2025 14:00
Erdoğan, tek aday olarak girdiği AKP'nin 8. Olağan Kongresinde yeniden genel başkan seçildi
Tek aday Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte AKP 8. Olağan Kongresi’nin yapıldığı salona geldi. Erdoğan, kongre konuşmasında; "Yeni Türkiye'de kayıt dışı ekonomiye de kayıt dışı siyasete de yer yoktur." dedi.
YAZARLARIMIZ