HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.03.2025 11:01
Gökhan Günaydın, CHP'nin AYM şirketlere TMSF’nin kayyım olarak atanmasını düzenleyen maddenin iptali için AYM'ye başvurusunu yaptı: Bu Memlekette Kimsenin Mal Varlığı Açısından Garantisi Yok!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, AYM şirketlere TMSF’nin kayyım olarak atanmasını düzenleyen “7539 sayılı Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” hakkında yürürlüğü durdurma ve iptal istemiyle başvurduktan sonra basın açıklaması yaptı.
-
26.03.2025 07:29
Atatürk’ün önderliğinde cumhuriyetçi direniş
Sinan Meydan; AKP iktidarının baskı düzenine ve yeni saray rejimine karşı çıkan bu insanlar, özellikle de gençler, ellerindeki Türk bayrakları, Atatürklü bayraklar ve Atatürk posterleri ile “Mustafa Kemal’in askerleriyiz!” sloganları eşliğinde yürüyorlar.
-
25.03.2025 12:17
TGC, TGS, TÜRKYAYBİR, TYS, PEN Türkiye iktidara çağrı yaptı; Gözaltındaki gazetecileri serbest bırakın
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Sendikası, Türkiye Yayıncılar Birliği, Türkiye Yazarlar Sendikası ve PEN Yazarlar Derneği tarafından 25 Mart 2025 Salı günü saat 11.00’de Cağaloğlu’nda basın toplantısı yaptı.
-
24.03.2025 07:53
Demokrasi, milli irade, sandık, hukukun tutuklandığı andan itibaren yoktur
Orhan Bursalı; Demokrasi 2007’den beri bir oyuncaktır. 2008’de zaten medyayı susturmaya başlamışlardı. Milli iradenin de aslında iktidar tarafından tutuklandığını görüyoruz. Seçim sandığı AKP’nin oyuncağı olarak torbada tutuklu turpun büyüklerinden biridir.
-
23.03.2025 00:00
İstanbullular, Saraçhanede Ekrem İmamoğlu’na, yüzbinlerce insanın katılımıyla bir kez daha sahip çıktı
Evinden gözaltına alınan ve akşam saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edilen seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sahip çıkmaya devam etti.
-
15.03.2025 12:31
İmamoğlu'ndan İktidara; Hayatın da siyasetin de kuralı budur: Vakti dolanlar, pili bitenler gider. Zaten dönemi doldu, vakti bitti, yaşı geçti. Bir de Ekrem ağrıları başladı!
CHP’nin 23 Mart'ta yapacağı parti içi eğilim yoklamasında tek cumhurbaşkanı aday adayı, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara, Afyonkarahisar, Bolu, Eskişehir ve Kırıkkale’den gelen partililere Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonundan seslendi.
YAZARLARIMIZ