HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.03.2025 17:10
Protestocular, hükümet karşıtı en büyük mitinglerden birinde Belgrad'ı doldurdu
Sırbistan'da bir tren istasyonunun çatısının çökmesi sonucu 15 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından yaygın yolsuzluk ve ihmalkarlık suçlamalarının gündeme gelmesi üzerine aylardır hükümet karşıtı gösteriler düzenleniyor.
-
15.03.2025 09:31
İmamoğlu'ndan İktidara; Hayatın da siyasetin de kuralı budur: Vakti dolanlar, pili bitenler gider. Zaten dönemi doldu, vakti bitti, yaşı geçti. Bir de Ekrem ağrıları başladı!
CHP’nin 23 Mart'ta yapacağı parti içi eğilim yoklamasında tek cumhurbaşkanı aday adayı, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara, Afyonkarahisar, Bolu, Eskişehir ve Kırıkkale’den gelen partililere Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonundan seslendi.
-
13.03.2025 09:26
Gökhan Günaydın Silivri'den seslendi; Gezi'de hiç kimse ne kamu malına ne de cana zarar vermek amacıyla beraber değildi!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; Devirler değişiyor. Ama o devre tanıklık etmeye Silivri Cezaevleri Kampüsü devam ediyor. Türkiye bir gün özgürleşecek. Türkiye bir gün adalete kavuşacak!
-
12.03.2025 09:25
Erdoğan'dan Özgür Özel'e; Günaşırı parti değiştirmekten adı Türk siyasetinde 'fırıldağa' çıkmış bir kifayetsize rozet taktı!
Erdğan'dan Özgür Özel'e; "Affınıza sığınarak söylüyorum, tükürdüğünü yalamak zorunda kaldı. Günaşırı parti değiştirmekten adı Türk siyasetinde 'fırıldağa' çıkmış bir kifayetsize rozet taktı. Bize attıkları çamur, döndü dolaştı, kendilerine bulaştı."
-
12.03.2025 08:00
Müsavat Dervişoğlu, Çayırhan Maden ve Termik Santrali’nin özelleştirilmesine; 'Değeri 160 milyar lira iken 20 milyar liraya peşkeş çekildi; Bu fakir milletten çaldıkları, haram olsun, zehir zıkkım olsun!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu, iki bayram ikramiyesinin toplamının da bir asgari ücrete eşit olmasını istedi ve Çayırhan santralinin özelleştirilmesine: “Haram, zıkkım olsun.” dedi.
-
12.03.2025 06:30
Mahmut Arıkan; Barış ve Huzuru Tesis Edecek Her Adımı Destekleriz!
DEVA, Gelecek ve Saadet partilerinin kurduğu Yeni Yol Partisinin TBMM'de Grup Toplantısı gerçekleştirildi. Arıkan, "Açıklanan bu rakam, bir kişinin bir aylık fitresi, bir çeyrek altın bile etmiyor. Bir market arabası doldurmaya bile yetmiyor."
YAZARLARIMIZ
























