HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.03.2025 10:20
ALİKEV; Yaşasaydı bugün 31 yaşında olacaktı; Ali İsmail’in düşleri, her dayanışma anında hayat buluyor!
Ali İsmail Korkmaz, Taksim Gezi Parkı protestolarına destek amacıyla Eskişehir'de katıldığı yürüyüşe müdahale eden polis ve karşıt görüşlü gruplar tarafından darp edilerek 19 yaşında öldü. Yaşasaydı bugün 31 yaşında olacaktı.
-
15.03.2025 12:31
İmamoğlu'ndan İktidara; Hayatın da siyasetin de kuralı budur: Vakti dolanlar, pili bitenler gider. Zaten dönemi doldu, vakti bitti, yaşı geçti. Bir de Ekrem ağrıları başladı!
CHP’nin 23 Mart'ta yapacağı parti içi eğilim yoklamasında tek cumhurbaşkanı aday adayı, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara, Afyonkarahisar, Bolu, Eskişehir ve Kırıkkale’den gelen partililere Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonundan seslendi.
-
07.03.2025 09:25
Özgür Özel'den canlı yayında Oğuz Kaan Salıcı'ya Adnan Beker cevabı; 39 milletvekili verilirken kalemi elinde tutan arkadaş dönmüş laf ediyor!
Özgür Özel, katıldığı canlı yayında; Adnan Beker’in CHP’ye katılımının ardından Mansur Yavaş tarafından yapılan değerlendirmeleri de yorumladı; "Altı ay önce de Mansur Bey ‘Adnan Beker gelebilir’ demişti bana."
-
03.03.2025 05:48
Meteoroloji uyardı; Sıcaklıklar azalacak, yurt geneli yağış altında
Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Yağışların, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Karaman, Niğde, Kayseri, Sivas, Erzincan ve Tunceli çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
-
01.03.2025 18:41
Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay; Karanlığa, yoksulluğa, zorbalığa karşı özgürlük, eşitlik birlik mücadelesi veren her yürek bizimledir!
Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay "Cumhuriyet ve Emek Mitingi"nde konuştu; Büyük önder Atatürk'ün kimsesizlerin kimsesi olsun diye kurduğu bu Cumhuriyet'te emekçinin yoksul, haksız, hukuksuz imkânsız bırakılması asla kabul edilemez.
YAZARLARIMIZ