HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.04.2025 13:11
İstanbul Valiliği, 1 Mayıs tedbirleri hakkında basın açıklaması yaptı
İstanbul Valiliği, İstanbul’da, 1 Mayıs günü yapılması planlanan izinsiz gösterilerin önüne geçmek için bir dizi tedbir kararı aldı. Valilik alınan tedbir kararlarını, trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlarını açıkladı.
-
28.04.2025 12:05
DEM Partili Koçyiğit; Öcalan’ın çalışmasını kolaylaştıracak düzenlemelerin hızlıca yapılması, istediği kişilerle görüşmesine imkan tanınması gerekiyor!
DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Meclis’te yaptığı basın toplantısıyla gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
-
24.04.2025 16:07
LÖSEV’den ADRESS İstanbul'da çocuklara renkli bir 23 Nisan kutlaması
Bütün çocukların eşit doğduğuna ve en iyi bakım ve tedaviye eşit haklara sahip olduğuna inanan LÖSEV, 26 yıldır lösemili çocuklar başta olmak üzere tüm çocukluk çağı kanserleriyle mücadele eden minik kahramanlara umut olmaya devam ediyor.
-
24.04.2025 13:09
DEM Parti Heyeti Adalet Bakanı ile görüştü: Toplumun tümünü ilgilendiren hukuki konuları ele aldık, ihtiyaç oldukça bir araya geleceğiz!
DEM Parti heyetinden yapılan Heyetimiz Adalet Bakanı ile görüştü: Toplumun tümünü ilgilendiren hukuki konuları ele aldık, ihtiyaç oldukça bir araya geleceğiz
-
22.04.2025 20:55
Bugün TBMM'nin kuruluşunun 105. yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı aynı zamanda TBMM'nin kuruluşunun 105. yılı. Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi 105 yıl önce 23 Nisan 1920'de kuruldu. Cumhuriyetimizin temelleri o gün atıldı.
-
22.04.2025 08:01
Devlet Bahçeli; MHP’nin ve Cumhur İttifakı’nın kararı kesindir, seçimler zamanında yapılacak ve bundan da asla taviz verilmeyecektir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; Erken seçim yalan ve yaygarasıyla partimizi tartışmaya yeltenen, küçücük akıllarıyla niyet okuyuculuğuna teşebbüs eden çürüklerin hevesleri boşunadır.
-
18.04.2025 06:22
Yankı Bağcıoğlu: Askerî sağlık sisteminin yeniden tesis edilmemesinin nedeni ne?
Yankı Bağcıoğlu, “GATA ve askeri hastanelerimizin kapatılmasının ardından geçen 9 yıla rağmen, sistem hâlâ yeniden kurulmamış; bu durum hem muharip birliklerin hem de askeri personelin sağlık güvencesi açısından endişe yaratmıştır."
YAZARLARIMIZ


















