HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
07.10.2025 10:32
Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısında konuştu: CHP’nin belediyelerde dönen gayri meşru ilişkilerin hesabını vermesi şarttır!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli. 28’inci Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 4’üncü Yasama Yılının ilk grup toplantısında konuştu.
-
06.10.2025 11:59
TBMM'de bu hafta trafik cezalarının artırılmasına yönelik düzenlemeleri de içeren Karayolları Trafik Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek
TBMM Genel Kurulu, trafik cezalarının artırılmasına yönelik düzenlemeleri de içeren Karayolları Trafik Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başlayacak.
-
04.10.2025 14:30
Ekrem İmamoğlu Le Monde gazetesine yazdı: Demokrasi, adalet ve hürriyet değerlerinin artık gündem olmadığını kabul etmiyorum!
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Le Monde gazetesinde yayınlanan yazısı: “Demokrasi, adalet ve hürriyet değerlerinin artık gündem olmadığını kabul etmiyorum.”
-
02.10.2025 10:00
Genel devlet açığının Gayrisafi Yurt İçi Hasıla'ya oranı 2024 yılında yüzde 3,2 oldu
TÜİK; Genel devlet açığı 2024 yılında 1 trilyon 438 milyar 854 milyon TL olarak tahmin edildi ve bir önceki yıl %4,5 olan genel devlet açığının Gayrisafi Yurt İçi Hasıla'ya (GSYH) oranı %3,2'ye düştü.
YAZARLARIMIZ





















