HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.04.2025 07:18
Müsavat Dervişoğlu; Yörük sırtından kurban kesmek isteyenler! Size sesleniyorum! Kimin vatanını kime kurban veriyorsunuz?
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu; Elinizdeki kan, Cumhuriyet’in kanıdır! O kan, namus, şeref ve irfan kanıdır.
-
15.04.2025 10:35
Özgür Özel, TBMM grup toplantısında konuştu; 19 Mart darbesi ile her vatandaşın cebinden 20 bin TL çıktı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan rakibini diskalifiye etmek için 19 Mart darbesi yapıldı ve; "Mehmet Şimşek 46 Milyar Rezervleri yaktı. Emekliye, işçiye, memura, öğrenciye verilecek para varmış doları tutmak için çayır çayır yaktılar."
-
14.04.2025 19:37
Suat Özçağdaş, Kadıköy Anadolu Lisesi Önünde Proje Okullarla İlgili Açıklama Yaptı; Yusuf Tekin'e söylüyorum Türkiye için bir gelecek tehdidisiniz!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş; "İktidar kendisinden olmayan, kendisinin itaatkar, kanaatkar nesiller yetiştirme projesine hizmet etmeyen her şeye karşı, her şeye düşman, her şeyi tarumar ediyor."
-
12.04.2025 10:58
Onların Amerikası
Melih Aşık; 1950 yılındaki genel seçimlerin dürüst ve adil şekilde yapılması için büyük çaba sarf eden Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün, seçimi kaybedince söyledikleri tarihe geçmiştir: Bu yenilgi benim en büyük zaferimdir. Önemli olan iktidarda değil itibarda kalmaktır.
-
11.04.2025 09:30
Gökhan Günaydın: ‘İmamoğlu davası Gürlek’in yıllarca başkanlık yaptığı mahkemeye düştü’
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Silivri Cezaevi önünde CHP Cumhurbaşkanı Aday Adayı, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılanması konusunda açıklamalarda bulundu.
YAZARLARIMIZ
























