HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.05.2025 13:35
Özgür Özel: 'Emeklinin de Emekçinin de İki Eli Değil; Ahtapot Gibi Sekiz Eli Sizin Yakanızda'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu. Özel; 1980 darbesini yapanlara Amerika ‘Bizim çocuklar’ diyordu. ‘19 Mart darbesini yapanlar Amerika’dan icazet aldı’ dedim.
-
26.05.2025 19:37
Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a; Ekonomideki çöküşe, yoksulluğa, pahalılığa, gelir adaletsizliğine sorumlu hemen yanı başınızda!
Silivri^de tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Sorumlu hemen yanı başınızda, başka yerde aramayın. Ekonomideki çöküşe, yoksulluğa, pahalılığa, gelir adaletsizliğine kılıf arıyorsunuz.
-
26.05.2025 17:05
Erdoğan; ''Bizler yakın geçmişte bürokratik oligarşiden 'bugün git yarın gel' anlayışından, 'hamili kart yakınımdır' zihniyetinden çok çektik''
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen “Etik Eğitimi ve Etik Eğitici Yetiştirilmesi İş Birliği Protokolü İmza Töreni”ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
26.05.2025 00:05
Özgür Özel, Bursa'da konuştu; ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi’ diye bir şey de yok. Kaleler bitsin, kutuplaşma bitsin. Bizim de kalelerimiz bu milletin birliğine feda olsun!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Bursa Osmangazi Kent Meydanı’nda gerçekleştirdiği Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde Erdoğan'a seslendi; Sadece kendi gördüğü bir ahtapota inanıyor!
YAZARLARIMIZ