HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.05.2025 21:05
Özgür Özel, Bursa'da konuştu; ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi’ diye bir şey de yok. Kaleler bitsin, kutuplaşma bitsin. Bizim de kalelerimiz bu milletin birliğine feda olsun!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Bursa Osmangazi Kent Meydanı’nda gerçekleştirdiği Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde Erdoğan'a seslendi; Sadece kendi gördüğü bir ahtapota inanıyor!
-
23.05.2025 09:20
Özgür Özel: 'Kendi İktidarı İçin Anayasayı Ayaklar Altına Almaktan Çekinmeyen Biriyle Anayasa Yapmayız'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri Cezaevinde Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in duruşmasına katıldı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü.
-
23.05.2025 04:37
Gökhan Günaydın, İBB'ye 4. dalga operasyon açıklamasında; Türkiye’de 1400 belediye var, hedef İBB ve aslında açığını söyleyelim hedef İmamoğlu!
CHP TBMM Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, İBB'ye 4. dalga ve tüm operasyonlar hakkında sosyal medya hesabından değerlendirmede yaptı; "Türkiye’de 1400 belediye var, hedef İBB ve aslında açığını söyleyelim hedef İmamoğlu." dedi.
-
18.05.2025 11:22
Deniz Yücel; İktidarın Ekrem İmamoğlu korkusuna, gençlik korkusu da eklendi!
CHP MYK, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezinde saat 12.30'da toplandı. CHP Parti Sözcüsü Yücel, devam eden toplantının gündemine ilişkin partisinin İzmir İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.
YAZARLARIMIZ


















