HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.06.2025 06:17
Dünya genelinde yaklaşık 1 milyar, Türkiye’de yaklaşık 20 milyon erişkin obezite ile mücadele ediyor
Türkiye %32’lik oran ile Avrupa’da obezitenin en yaygın görüldüğü ülke olarak kabul ediliyor. Obezitenin son 30 yılda sadece erişkinlerde değil, çocuklarda da 4 kat artmış olduğu gözlemleniyor.
-
18.05.2025 04:59
Aziz Sancar için milletimiz harekete geçti
Orhan Bursalı; Çok etkili bir Türk şairi olan Nevai, Çağatay ailesinden bir emirdi ve Çağatay dilinin yazılı dile dönüşmesinde etkili oldu. Vezirlik yaptı ve çok sayıda imar faaliyetlerinde bulundu. Tüm Türk cumhuriyetlerinin ortak şairi ve devlet adamıdır.
-
02.04.2025 01:03
Bugün, 2 Nisan 'Dünya Otizm Farkındalık Günü'
Otizmi Tanıtmak ve Bilinçlendirmek: OSB, bireylerin iletişim, sosyal etkileşim ve davranışlarını etkileyen nörogelişimsel bir durumdur. Dünya Otizm Farkındalık Günü, otizmin yaygınlığı ve erken teşhisin önemi hakkında toplumu bilgilendirir.
YAZARLARIMIZ


















