HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.04.2026 20:16
Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki okul saldırılarıyla ilgili provokatif paylaşımlara 127 gözaltı
İçişleri Bakanlığı, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki okul saldırıları sonrası halkı yanıltıcı nitelikte paylaşımlar yapan, tehdit ve eylem çağrısında bulunan 127 şahsın yakalandığını duyurdu.
-
16.04.2026 18:40
CHP'li Gürer: Çiğ süt üreticisi zarar ediyor. Süt tozu ithal edeceğinize besiciye yemi sübvanse edin!
TBMM’de basın toplantısı düzenleyen CHP'li Ömer Fethi Gürer, çiğ süt sektöründe yaşanan fiyat belirsizliği, artan maliyetler, üretim düşüşü ve ithalat verilerini tüm boyutlarıyla değerlendirdi.
-
16.04.2026 15:56
Eğitim-İş Sendikası: Okullarda ölmek istemiyoruz! Katliamı değil eğitimcileri 'Önlemeye' çalıştılar!
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonuna bağlı Eğitim İş Sendikası ve sendikaların Ankara’ya gelen gelen binlerce üyesi Kurtuluş Parkı’nda başlattığı “Eğitime, Okuluna, Eğitimciye Sahip Çıkma Büyük Buluşması”nda bir araya geldi.
-
16.04.2026 11:35
Adalet Bakanı Akın Gürlek: 95 kişi gözaltında, 1104 sosyal medya hesabına erişim engeli
Adalet Bakanı Gürlek: 130 hesap sahibi hakkında soruşturma başlatılmış, 95 kişi gözaltına alınmıştır. 35 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürmekte olup 1.104 sosyal medya hesabına da erişim engeli getirilmiştir.
-
16.04.2026 09:33
MEB ve İçişleri Bakanlığı ortak karar; aile-okul-kamu-sivil toplum iş birliği güçlendirilecek ve koruyucu-önleyici çalışmalar yaygınlaştırılacak
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılımıyla okullar ve çevrelerindeki alınacak önlemlerin değerlendirildiği toplantıya ilişkin ortak açıklama yapıldı.
YAZARLARIMIZ


















