HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.02.2026 06:00
MHP'li Fethi Yıldız: Terörsüz Türkiye tartışmaya kapalı, ertelenemez ve geri dönülmez bir devlet meselesidir
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, yaptığı paylaşımda “Biz, milletimizin onurunu koruyarak ve devletimizin haysiyetini gözeterek Terörsüz Türkiye hedefine yürüyoruz.” dedi.
-
07.02.2026 11:08
Özgür Özel 212 gün sonra özgürlüğüne kavuşan Karalar ile buluşmada konuştu: Adana’nın Zeydan’ına kavuştuğu gündür. Onun için gözün aydın Adana!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 212 gün boyunca hukuksuz bir şekilde cezaevinde tutulan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Adana’da halk buluşmasında bir araya geldi.
-
07.02.2026 06:01
Yankı Bağcıoğlu: Milli güvenliğimize zarar verebilecek fırkateyn satışı tarihi sorumluluk doğurur
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Deniz Kuvvetleri için inşa edilen iki istif sınıfı firkateynin yurt dışına satılmasının "kuvvet zafiyeti" yaratacağını belirterek, karardan dönülmesi çağrısı yaptı.
YAZARLARIMIZ






















