HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.08.2026 20:30
TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda şehit aileleri ve gazilere yönelik düzenlemeleri içeren kanun teklifi kabul edildi
AK Parti ve MHP'nin şehit ve gazi ailelerinin haklarına yönelik TBMM Başkanlığı'na sunduğu dokuz maddelik Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi.
-
29.07.2026 18:42
Semra Dinçer, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yurt dışındaki örgütlenmesi; kişilerin değil, üyelerimizin ortak emeğinin, demokratik iradesinin ve yüz yılı aşan kurumsal birikiminin eseridir
Bu birlikler, hem kurumsal temsil yetkilerini ve siyasi meşruiyetlerini Cumhuriyet Halk Partisi'nden almakta; hem de tüzel kişilikleri bakımından bulundukları ülke hukukuna uymak durumundadırlar.
-
28.07.2026 12:32
DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları: Yeni Parti'nin Türkiye demokrasisine katkı sağlayacağına inanıyorum!
Hatimoğulları:"Çerçeve yasanın kapsamı, içeriği bir mutabakatla çıkmalı ki pratikte karşılığı olsun, kağıt üzerinde kalmasın. Hiçbir şey oldubittiye de getirilmemeli. Yeni sürprizlerle de bu süreç uzamamalı, uzatılmamalı."
-
28.07.2026 09:31
Devlet Bahçeli'den Yeni Parti açıklaması: Unutulmamalıdır ki makamlar gelip geçicidir, şahıslar fanidir
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Yeni Parti açıklaması; Bugün yapılması gereken; CHP-Yeni Parti hattındaki tüm tartışmaları Türkiye’nin ana gündem maddesi haline getirmemektir.
-
24.07.2026 21:10
CHP'li Semra Dinçer’den Çocuk Koruma Kanunu düzenlemesine tepki: Çocuklar ıslah edilmek yerine dört duvar arasına itiliyor
CHP Genel Başkan Yardımcısı Semra Dinçer, TBMM Adalet Komisyonu’nda kabul edilen ve suça sürüklenen çocuklara dönük yaptırımları ağırlaştıran Çocuk Koruma Kanunu teklifi ile ilgili bir açıklama yaptı.
YAZARLARIMIZ
























