HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.04.2025 13:11
İstanbul Valiliği, 1 Mayıs tedbirleri hakkında basın açıklaması yaptı
İstanbul Valiliği, İstanbul’da, 1 Mayıs günü yapılması planlanan izinsiz gösterilerin önüne geçmek için bir dizi tedbir kararı aldı. Valilik alınan tedbir kararlarını, trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlarını açıkladı.
-
28.04.2025 21:15
Ekrem İmamoğlu: 'Devletin dini adalettir.' Bizi bir arada tutan, hayata güvenle bakmamızı sağlayan şey adalettir!
Silivri'de tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Devletin dini adalettir.” Bizi bir arada tutan, hayata güvenle bakmamızı sağlayan şey adalettir.
-
11.04.2025 17:35
Erdal Beşikcioğlu; Etimesgut'ta ruhsatsız ve denetimsiz faaliyetlere müsamaha gösterilmeyecek; ayrımcılığa veya dışlayıcı uygulamalara da izin verilmeyecek!
Erdal Beşikcioğlu; Etimesgut Belediyesi olarak, ilçemizde yaşayan her bireyin eşit, güvenli ve sağlıklı ortamlarda hizmet almasını sağlamak temel önceliğimizdir. Bu çerçevede ruhsatsız ve denetimsiz hiçbir faaliyete müsamaha gösterilmeyecek.
-
09.04.2025 11:57
Gökhan Günaydın paylaştı; Ekrem İmamoğlu'nun 11 Nisan Akın Gürlek davası Silivri Açık Ceza Yerleşkesi 2 Nolu duruşma salonuna alındı!
Gökhan Günaydın duyurdu; Ekrem Başkan’ın Akın Gürlek’e yönelik sözleri gerekçe gösterilerek 11 Nisan 2025’te Çağlayan Adliyesi’nde yapılacak duruşması, Silivri Açık Ceza Yerleşkesi 2 Nolu duruşma salonuna alındı.
-
27.03.2025 12:09
Özgür Özel, Kapalı Grup açıklamasında; Ekrem İmamoğlu CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak belirlenmiş ve aday gösterilmesi kararlaştırılmıştır!
TBMM'de CHP milletvekillerinin katılımıyla kapalı grup toplantısı yapıldı. 1 saat 20 dakika süren toplantının ardından Özgür Özel, gazetecilere toplantıda yapılan oylama sonucuna ilişkin bilgi verdi, değerlendirmelerde bulundu.
-
25.03.2025 11:20
Özgür Özel, Beşiktaş'ta MKM'de grup toplantısında konuştu; Sadece partimize değil toplumun tüm kesimlerine saldırı başlatıldı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; “Bugün 19 Mart başarısız darbe girişimine karşı direnişimizin tam yedinci günündeyiz. Yedi gündür Türkiye kumpasa karşı meydanlarda, sokaklarda itiraz ediyor. Milyonlar tepkisini gösteriyor."
-
25.03.2025 07:30
Dilek İmamoğlu; Biz bu ülkede annelere, kadınlara, kız çocuklarına gösterilen her türlü şiddetin karşısında durduk. Durmaya da devam edeceğiz!
Silivri (Marmara) Cezaevi'nde tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu; Bir siyasetçinin annesine hakaret edilmesi; bir annenin, kadının bu şekilde siyasete malzeme edilmeye çalışılması asla kabul edilemez.
YAZARLARIMIZ

























