HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.05.2025 13:01
CHP'li Kış; 'Saray Rejimi 55 milyar doları yaktı; Rezervler eriyor, icra dosyaları kabarıyor, borç-faiz çarkında dönen bir millet yaratıldı'
CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Türkiye ekonomisinin tam anlamıyla çöküş sürecine girdiğini belirterek, iktidarın sorumluluğunda gerçekleşen bu ekonomik yıkımın bedelinin vatandaşa ödetildiğini söyledi.
-
28.04.2025 12:05
DEM Partili Koçyiğit; Öcalan’ın çalışmasını kolaylaştıracak düzenlemelerin hızlıca yapılması, istediği kişilerle görüşmesine imkan tanınması gerekiyor!
DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Meclis’te yaptığı basın toplantısıyla gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
-
25.04.2025 18:02
Özgür Özel: 'Salı Günü Mahkemede Ümit Özdağ’ın yanında oturacağız'
Özgür Özel; Salı günü grup toplantımız yok. Niye? Çünkü Zafer Partisi’nin Genel Başkanı Ümit Özdağ yargılanıyor, gideceğiz mahkemede yanına oturacağız. Ertesi gün Gençlik Kolları Genel Başkanımız Cem Aydın yargılanıyor ve gideceğiz tam arkasında duracağız.
-
25.04.2025 10:15
Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu toplantısı özeti paylaşıldı; bir hafta vadeli repo ihalelerine tekrar başlanmasına karar verildi!
Kurul, politika kararlarını parasal sıkılaştırmanın gecikmeli etkilerini de dikkate alarak, enflasyonun ana eğilimini geriletecek ve enflasyonu orta vadede yüzde 5 hedefine ulaştıracak parasal ve finansal koşulları sağlayacak şekilde belirleyecektir.
-
21.04.2025 15:30
CHP Sözcüsü Deniz Yücel: İstanbul’a gözü gibi bakan Ekrem Başkanın yokluğunda İstanbul’un su kaynaklarını heba etmenize izin vermeyiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “Erdoğan kabul etmek istemese de anlayıp anlamazlıktan gelse de bu millet Erdoğan’ı çoktan ‘istenmeyen adam’ ilan etmiştir."
-
14.04.2025 10:00
Azmi Karamahmutoğlu: Üç aydır Ümit Özdağ, AKP hükümetinin ve onun politikalarının siyasi rakibi olduğu için tutuklandı, hapsedildi!
Azmi Karamahmutoğlu; AB'nin temsilcileri Türkistan’daydı. Türk Cumhuriyetleri ile yaptıkları toplantıda (Kazakistan, Özbekistan ve Türkmenistan) 12 milyar avroluk yardım, destek karşılığında Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde büyükelçilik açması istendi.
YAZARLARIMIZ

























