HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.01.2026 22:28
CHP'li Gürer Bakan Yumaklı'ya sordu bu soruya yanıt alamadı: Halen tespit edilen bitki hastalık ve zararlı sayısı kaçtır? Yıllık ürün kaybı bu nedenle ne kadar olmaktadır?
CHP'li Gürer’in soru önergesini Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yanıtladı. Gürer bu soruya yanıt alamadı: Halen tespit edilen bitki hastalık ve zararlı sayısı kaçtır? Yıllık ürün kaybı bu nedenle ne kadar olmaktadır?
-
26.01.2026 14:15
Gazeteci Hüseyin Günay’ın yeni adresi belli oldu
NTV Washington Temsilciliği görevinden alınan Hüseyin Günay, Londra'ya taşınarak Halk TV'ye transfer oldu. Halk TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, Hüseyin Günay'ın artık Halk TV Avrupa temsilcisi olarak görev yapacağını duyurdu.
-
26.01.2026 07:43
CHP'li Yankı Bağcıoğlu: Siber Savunma ve Siber Emniyet, Türkiye için ertelenemez bir güvenlik başlığıdır!
CHP Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, son dönemde Avrupa’da art arda yaşanan siber saldırılara ilişkin istanbulgercegi.com'a açıklama yaptı.
-
25.01.2026 21:45
ABD’de Sokak Çatışmaları ve 'Ajan' İddiaları: Gerilim tırmanıyor mu?
ABD’de protestolar sonrası “ajanlar sokakta” iddiaları gündeme gelirken, uzmanlar bunun gizli bir operasyon değil, rutin güvenlik uygulamaları olduğunu belirtiyor. ABD’de bazı şehirlerde protestolar sokak çatışmalarına dönüşüyor.
-
24.01.2026 12:00
Kemal Kılıçdaroğlu: Gazetecilik mesleğinin yüz akı merhum Uğur Mumcu’yu, katledilişinin 33. yılında saygı ve rahmetle anıyorum!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uğur Mumcu'yu anma paylaşımda; Gazetecilik mesleğinin yüz akı merhum Uğur Mumcu’yu, katledilişinin 33. yılında saygı ve rahmetle anıyorum.
-
24.01.2026 08:44
Özgür Özel: Uğur Mumcu cinayetinde çekilmeyen tuğlalardan halen daha karşımızda bir duvar örülüdür
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Uğur Mumcu cinayeti, Türkiye siyasi tarihinin en karanlık sayfalarından bir tanesidir. Bir kısmı aralanır gibi olmuş ama dönemin bakanlarının tabiriyle ‘Bir tuğla çekersek bütün duvar yıkılır’ demişlerdir.
-
22.01.2026 08:22
Gökhan Günaydın: CHP grubu olarak Vakıflar Kanunu’nun yürürlüğünün durdurulması ve iptali istemiyle Anayasa Mahkemesine taşıdık!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Vakıflar Kanunu’ndaki tartışmalı maddelerin iptali ve yürütmesinin durdurulması talebiyle Anayasa Mahkemesi’ne başvurduklarını duyurdu.
YAZARLARIMIZ

























