HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
06.10.2025 08:59
TBMM'de bu hafta trafik cezalarının artırılmasına yönelik düzenlemeleri de içeren Karayolları Trafik Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek
TBMM Genel Kurulu, trafik cezalarının artırılmasına yönelik düzenlemeleri de içeren Karayolları Trafik Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başlayacak.
-
04.10.2025 11:30
Ekrem İmamoğlu Le Monde gazetesine yazdı: Demokrasi, adalet ve hürriyet değerlerinin artık gündem olmadığını kabul etmiyorum!
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Le Monde gazetesinde yayınlanan yazısı: “Demokrasi, adalet ve hürriyet değerlerinin artık gündem olmadığını kabul etmiyorum.”
-
27.09.2025 14:44
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Silivri'de görülen ‘Bilirkişi’ davasında yaptığı savunmanın tam metni
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki bütün soruşturmalara ve davalara bilirkişi olarak atanan kişiye yönelik “bilirkişi ve tanığı etkilemeye teşebbüs” ile “adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs” iddialarıyla ilgili açılan davada ifade verdi.
YAZARLARIMIZ


















