HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.04.2025 15:30
Erdoğan kabine açıklamasında; Suriye toparlandıkça istikrara ve huzura kavuştukça bunun kazananı tüm bölgemiz olacak, bölgedeki tüm halklar olacaktır!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Türkiye çok kutuplu dünyada bir kutup başı olarak ağırlığını daha fazla hissettirmektedir. Yeniden şekillenen küresel sistemde Türkiye inşallah hak ettiği yeri bu sefer mutlaka alacaktır” dedi.
-
14.04.2025 19:37
Suat Özçağdaş, Kadıköy Anadolu Lisesi Önünde Proje Okullarla İlgili Açıklama Yaptı; Yusuf Tekin'e söylüyorum Türkiye için bir gelecek tehdidisiniz!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş; "İktidar kendisinden olmayan, kendisinin itaatkar, kanaatkar nesiller yetiştirme projesine hizmet etmeyen her şeye karşı, her şeye düşman, her şeyi tarumar ediyor."
-
14.04.2025 08:04
Kadem Özbay; 'Karanlık bir geleceğe mahkûm edilmek istenen bir kuşak, öğretmenine sarılarak ‘Biz buradayız, susmayacağız! diyor'
Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay; Atama ve yer değiştirmeye ilişkin duyuru hem yönetmelik bakımından dayanaksız olduğu gibi hem de öngörülen uygulama Kanun’a aykırıdır.
-
09.04.2025 07:15
Müsavat Dervişoğlu; Trump, Netanyahu ve Erdoğan birlikte poz verecek!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu; Sayın Erdoğan? Muhalif dediğiniz Türk evlatlarına hapishaneler, zindanlar, Silivriler yetmedi de şimdi de bizleri evlere mi hapsedeceksiniz?
-
08.04.2025 12:44
Erdoğan'dan Özgür Özel'e; CHP marjinal bir örgüt gibi hareket etmektedir. CHP de yolsuzluğun farkında, korkunun ecele faydası yok!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ


















