HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
31.10.2025 13:39
Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi 1 Kasım'da açılacak
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından TOKİ eliyle yapılan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, 1 milyon 215 bin metrekarelik yeşil alanı ile Türkiye’nin en büyük şehir parkı olan proje, 165 binden fazla kişiye afet toplanma alanı sağlayacak.
-
31.10.2025 09:05
Selahattin Demirtaş yazdı: Sürecin muhasebesi: Neler yapabilirdik ya da yapabiliriz?
HDP'nın tutuklu Eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş yazdı: Sürecin kilit kavramı “silah” değil “kardeşlik”tir. Silah, kardeşlik hukukunu örselediği, kanattığı için tabii ki öncelikle silah aradan çıkmalıydı.
-
30.10.2025 20:27
İBB'nin 'İstanbul Senin' soruşturmasında 4 tutuklama
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının, 'İstanbul Senin' uygulaması üzerinden 4.7 milyon kullanıcının kişisel veri ve konum bilgilerinin yurt dışına sızdırıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturmada gözaltına alınan 5 şüpheliden 4’ü tutuklandı.
YAZARLARIMIZ

























