HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.10.2025 11:07
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan TBMM'de 28. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail yönetiminin Gazze'de ve Filistin'in diğer bölgelerinde iki yıldır sürdürdüğü soykırıma, bölgede estirdiği devlet terörüne en güçlü tepki 86 milyon vatandaşımızın temsil edildiği bu koltuklardan yükseldi." dedi.
-
29.09.2025 18:56
Erdoğan kabine açıklamasında: Topraklarını, özgürlüklerini ve onurlarını savunan Filistin halkının yanında dimdik duruyoruz!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
28.09.2025 03:18
Erdoğan: Başta Netanyahu, kabinesi ve soykırım kadrosu derhâl yargılanmalı ve cezalandırılmalıdır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Genç arkadaşlarımızın şunu bilmesini isterim; Bizim tek amacımız vardır. O da bölgede barışın, huzurun, istikrarın, güçlü bir şekilde sağlanmasıdır. Türkiye olarak işte buna giden yolu açmanın derdindeyiz” dedi.
-
27.09.2025 14:44
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Silivri'de görülen ‘Bilirkişi’ davasında yaptığı savunmanın tam metni
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki bütün soruşturmalara ve davalara bilirkişi olarak atanan kişiye yönelik “bilirkişi ve tanığı etkilemeye teşebbüs” ile “adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs” iddialarıyla ilgili açılan davada ifade verdi.
-
25.09.2025 15:53
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, mazbatasını aldı: Saran Holding’den ayrıldığını duyurdu!
Mazbata töreninde açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, sahibi olduğu bahis şirketi Tuttur'un faaliyetlerinin durdurulduğunu açıkladı. Saran Holding'teki tüm hisselerinden vazgeçerek Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan ayrıldı.
-
25.09.2025 13:13
Özgür Özel, Elazığ'da Meslek lisesi açılışında konuştu: Mesleki eğitimin kalkınmanın lokomotifi olacağı bir eğitim sistemini müjdeleyerek buradayız
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Elazığ’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Gazi Meslek Teknik Anadolu Lisesi açılışına katıldı.
-
24.09.2025 14:34
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik tek aday olduğu olağanüstü kongrede yeniden seçildi
Delegelerin oy verme işlemi sona erdi. Tek aday olan Özgür Çelik, yeniden CHP İstanbul İl Başkanı seçildi. Sandıklardan çıkan sonuca göre; Özgür Çelik, geçerli 389 oyun 386'sını alarak yeniden CHP İstanbul İl Başkanı seçildi.
-
23.09.2025 11:06
İBB Başkanvekili Nuri Aslan: Ekrem Başkanımızın vizyonuyla, halkçı belediyecilik anlayışımızla İstanbul’a hizmet etmeye devam edeceğiz!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Başkanvekili Aslan ve İBB Genel Sekreteri Demir, kurumun seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vizyonuyla hayata geçirdiği sosyal belediyecilik anlayışının geldiği noktayı kamuoyu ile paylaştı
YAZARLARIMIZ


















